Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Valence

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Valence sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Valence miniopas

Autovuokraamo Valence

Autonvuokraus Valence

Valence on kaupunki Etelä-Ranskassa , 100 kilometriä etelään Lyon.Valence on pääkaupunki osasto Drôme Rhône-Alpes alueeseen. On noin. 65000 asukkaan kaupungissa, 130000 ja lähiöissä.

Valence perustettiin vuonna 121, ja tuli piispa 300-luvulla. Vuonna 1100 kaupunki oli pääkaupunki   Herttuakunta Valentinois.Valence on tärkeä kaupallinen kaupunki Rhône Valley, jossa on runsaasti hedelmiä ja vihanneksia. Kaupunki on tunnettu helmi tuotantoon. On romaaninen katedraali, katedraali St. Apollinaire vuodesta 1095Kirkko on muistomerkki Pius VI, joka kuoli Valence vuonna 1799. Tuomiokirkossa kirjaston Roman muinaisjäännösten, ja kuvagalleria. Vierailijat voivat myös käydä kävelyllä paikallisessa puistossa Parc Jouvet, tai ottaa kanavan. Niistä kaupungin kulinaarisia erikoisuuksia ovat Le Suisse, 200-vuotias resepti leipää appelsiinimarmeladia. Kaupungissa on myös useita eri suklaata.

Valence Chabeuil lentokenttä on kuusi kilometrin päässä Valence, ja lentoaseman, Lyon Saint-Exupéryn 89 km.

Suomi