Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Angers

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Angers sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Angers miniopas

Autovuokraamo Angers
Autonvuokraus Angers

Angers on kaupunki Pohjois-Ranskassa, noin. 90 km kaakkoon Nantes ja 300 km lounaaseen Pariisista. Angers sijaitsee joen Maine kahdeksan kilometrin päässä joen toimipiste Loire. Asumme noin. 156000 asukkaan kaupungissa, 230000 myös lähiöihin.

Angers on rikas historia. Vuonna keskiajan byborg kanssa 17 tornia, se on 100 metriä pitkä kuuluisan kuvakudos kuvaa maailmanloppu. Kaupungissa on myös kaunis goottilainen katedraali. On useita museoita kaupungissa mukaan lukien Museum of Fine Arts, Musée des Beaux Arts d’Angers. Entinen Barrault-asuinpaikkansa 1500, talo on taidekokoelma maalaukset, muun muassa Chardin, Watteau ja Boucher, koska 1796. Vuonna Angers on myös 13 luostareita, joista David d’Angers on suurin.Tässä luostarissa on useita teoksia marmori ja pronssi patsaat. Kaupungissa on myös museo flyentusiaster. Angers on myös useita elokuvateattereita ja on hyvä yöelämä.

Nantes Atlantique lentokentälle on noin. 100 km päässä Angers.