Autovuokraamo Espanja

Vertaile 1200 toimittajaa ja säästä jopa 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Taatut alhaiset hinnat

tick-2 Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2 Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2 Rajoittamattomat kilometrit

tick-2 Ei luottokorttimaksuja

tick-2 24 tunnin asiakaspalvelu

Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani

Autonvuokraus Espanja

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Espanja sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Espanja miniopas

Espanja

Autonvuokraus Espanja

Espanja (noin 40 miljoonaa asukasta) pinta-ala on 504782 km2 ja se on suurin maa Iberian niemimaalla (Pyreneiden niemimaa). Pohjoisessa Espanja on yhteinen raja Ranskan ja Andorran – ja Länsi- Portugali .Muuten maa on pitkä rantaviiva Välimeren rannalla lännessä ja etelässä – ja Atlantin valtamereen lännessä (etelään Biskajanlahden) ja etelään (länteen Gibraltar). Espanjan laskeutuu Iberian niemimaan on Kanariansaarten pois Luoteis-Afrikan rannikolla ja Baleaarien saaristoon Välimeren mainitaan.

On olemassa useita suuria vuoristoja Espanjassa. Suurin ja tunnetuin on Pyrénées pohjoisessa ja Sierra Nevadan eteläosassa (jos korkein vuori Manner-Espanjan – Mulhacén   (3478 m.) sijaitsee).Espanjan Plateau hallitsee muuten sisämaassa, mutta niin itään ja länteen Gibraltarin ovat pitkiä hiekkarantoja (mukaan lukien Costa del Sol ja Costa Blanca) – joka on tehnyt näillä alueilla suosituinta matkailualueilla Espanja – Jos katsot pois Kanariansaarten ja Baleaarien saarilla.

Ilmasto-olosuhteet Espanjan vaihtelee suuresti, mutta voidaan karkeasti jakaa kolmeen päätyyppiin: rannikolla itään ja etelään on Välimeren ilmasto kuiva, kuuma kesä – ja pohjoisrannikkoa pitkin Atlantin rannikon ilmasto. Muualla maassa on ominaista mannermainen sisämaan ilmasto.

Pääkaupunki Madrid sijaitsee Espanjan ylätasangolla, ja se on myös maa sørste kaupunki (3,2 miljoonaa asukasta – ja noin. 7000000 pääkaupunkiseudulla).Muita suuria kaupunkeja ovat Barcelona , Valencia , Sevilla , Zaragoza ja Malaga .

Espanjan suurin lentokenttä on Barajasin lentokentällä Madridissa – myös Barcelonan lentokentälle (El Prat) ja Alicante Airport on paljon liikennettä.

Halpavuokraauto.fi on yksi parhaista valinta autonvuokraus Espanja. Kun vuokraat auton kauttamme saat takuuvarmasti edulliseen hintaan autojen vuokraus Espanjassa saamme hinnat useiden yritysten. Autovuokraamo Espanja ei ole koskaan ollut halvempaa. Tee haku hakukone ja hämmästymään alhaiset hinnat ja laaja valikoima.