Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Saint Etienne

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Saint Etienne sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Saint Etienne miniopas

Saint Etienne

Autonvuokraus Saint Etienne

Autonvuokraus Saint Etienne

Saint-Etienne, joka on 175318 asukasta (2007), on kyse. 60 km lounaaseen Lyon – alueella Rhône-Alpes, ja hallinnollinen keskus departemantet Loire.

Sen historia on vahvasti sidoksissa aseiden tuotanto ja kaivostoiminta. Tietenkin on olemassa museot Saint-Étienne dokumentoida tämä – myös Mining Museum Musée de la Mine ja Le Musée d’Art et d’Industrie, jossa korostetaan sekä historiallisia aseteollisuutta ja tärkeimmät painopistealueet: taide ja muotoilu. Myös taidemuseo Le Musée d’Art Moderne – yksi Ranskan suurimmista kokoelmista nykytaiteen – on suosittu matkailukohde.

Niistä historiallisiin nähtävyyksiin kaupungin rauniot vanha Château féodal mainittu. Se mainitaan ensimmäisen kerran kirjallisissa lähteissä vuonna 1173 ja se sijaitsee alueella Rochetaillée – syntyperäinen kylä laitamilla Saint-Étienne.

Lähin lentokenttä on Aéroport de Saint-Etienne, joka on noin. 16 km luoteeseen kaupungin.

Suomi