Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Cherbourg

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Cherbourg sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Cherbourg miniopas

Autovuokraamo Cherbourg
Autonvuokraus Cherbourg

Cherbourg-Octeville on kaupunki Normandian Pohjois-Ranskassa. Kaupunki sijaitsee luoteeseen Caen departementissa Manche, pohjois rannikolla Cotentin niemimaalla. Noin. 41000 asukkaat asuvat kaupungin. Cherbourg-Octeville on kaupunki ja on 3,7 km pitkä aallonmurtaja, joka suojaa varattu satama. Sieltä on lauttayhteyksiä Southamptoniin.

Kaupungit Cherbourg ja Octeville yhdistyivät vuonna 2000. Cherbourg on ehkä parhaiten tunnettu satamakaupunki. Titanic oli sen ensimmäinen satama kaupungin lähdön jälkeen Southamptoniin. Jo Ludvig 14. kun se oli rakennettu sota satamaan Cherbourgin. Se valmistui vuonna 1858, mutta tuhoutui 1944. Cherbourg lienee kaupunki, roomalaiset kutsuivat Coriallum. Kaupungissa on nähtävyyksiä, kuten kirkon torni, St. Martin kirkko Octeville, ja veistoksia kaupungin basilika. Luostarin 1145 on alle ennalleen. Raval Palace renessanssityyliin on kaunis puutarha, jossa suuri puita ja järviä. Thomas Henry taidemuseo on myös täällä.

Cherbourg-Maupertus lentokenttä on noin. 11 km itään Cherbourg-Octeville.