Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus La Rochelle

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot La Rochelle sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

La Rochelle miniopas

Autovuokraamo La Rochelle
Autonvuokraus La Rochelle

La Rochelle on kaupunki Länsi-Ranskassa Poitou-Charente alueella.Kaupunki on pääkaupunki osaston Charente-Maritime. La Rochelle sijaitsee Cove Ile de Re Biskajanlahden pohjoispuolella Bordeaux ja eteläpuolella Nantes. Noin. 77000 asukkaat asuvat kaupungin 117000 kanssa lähiöissä. La Rochelle on yksi Ranskan tärkeimmistä kalastussatamiin.

La Rochelle on perustettu vuonna 1100, ja oli kiistänyt piste tukea hugenotit aikana uskonsodat. Kaupunki on tunnettu Alexandre Dumas romaani Kolme muskettisoturia vuonna 1844, kun osa tarina tapahtuu La Rochelle. Kaupungista tuli saksalainen sukellusvene tukikohta toisen maailmansodan aikana, mutta vanhaan kaupunkiin on säilynyt hyvin. Tässä on esimerkki Renaissance kaupungintalo 1500-luvulla, kolme tornia Tour de la Chaine, kiertue Pyhän Nikolauksen ja tour de la lyhty vuodelta keskiajalle. Tämä on myös kaunis katedraali ja suuri akvaario. Kaupunki järjestää myös useilla festivaaleilla, kuten elokuvan festivaali ja jazzfestivaali kesällä.

La Rochelle lentokentälle on noin. kahdeksan km kaupungin ulkopuolella.