Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Quimper

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Quimper sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Quimper miniopas

Autovuokraamo Quimper

Autonvuokraus Quimper

Quimper on kaupunki Luoteisen osa Ranskaa , Bretagnessa.Quimper on pääoman Finistèren departementin. Kaupunki sijaitsee 71 km kaakkoon Brest, joen Odet.Noin. 64000 asukkaat asuvat Quimper.

Kaupunki on katolinen hiippakunta peräisin 400-luvulla. Quimper on muinainen pääkaupunki La Cournoaille Bretagnessa, ja on useita Celtic symboleja. Nimi on Breton täydellistä virtauksen, osoittaa Three Rivers Steira, Oddet ja Frout että virtaus yhdessä täällä. Kaupungissa on useita keskiaikaisia rakennuksia, kuten goottilainen katedraali St. Corentin, joka alkoi vuonna 1239 Se on kaksi tornia ja rakennettiin uudelleen   1800-luvulla.Quimper on nähtävyyksiä Fience museo, Museum of Fine Arts Musée des Beaux-Arts, ja nykytaiteen museo, Le Quartier. Heinäkuun kolmannella viikolla tanssin festivaali järjestetään Quimper Cornouaille yli 200 tapahtumaa. Kaupungin kuuluisin tuotteiden Quimper fajanssi tuotteita: käsinmaalattu keramiikka.   Vierailijat voivat maistella perinteisen siideri ja ohukaisia.

Lähin lentokenttä on Quimper Airport, seitsemän kilometrin päässä keskustasta.

Suomi