Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Saint Tropez

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Saint Tropez sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Saint Tropez miniopas

Autovuokraamo Saint Tropez
Autonvuokraus Saint Tropez

Saint-Tropez on kaupunki Etelä-Ranskassa, Ranskan Rivieralla.Saint-Tropez sijaitsee 75 km lounaaseen elokuvan kaupungin Cannes, Provence-Alpes-Côtes-d’Azur.Kaupunki sijaitsee departementissa Var. Elämme 5800 asukasta.

Saint-Tropez on tunnettu sen kauniit rannat ja satama jahdeille. Täältä tulee kuuluisan elokuvan tähdet vuosittain.   Kaupunki isännöi festivaali Fete de la BRAVAD toukokuussa. Tämä perinne juontaa juurensa 1500-luvulle, ja kuuluu tervehtiä, Provencen laulu ja tanssi. Niistä kaupungin rannoille on Plage des Grani Plage des Cannebiers ja Plage de la Moutte kokemisen arvoinen, lisäksi rannoille Pampelonne-Ramatuelle. Saint-Tropez on suuri taidekokoelma on Musée de l’Annonciade, jossa kävijät voivat nähdä teoksia Matisse, muun muassa Vuonna merimuseo on hyvä näyttö 2 World War II. Lokakuussa kilpailu järjestetään vuosittain, ja siellä on markkinoilla Place aux Herbes.

Lähin lentokenttä on Toulon-Hyeres, 45 kilometriä etelään Saint-Tropez.