Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Rungis

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Rungis sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Rungis miniopas

Autovuokraamo Rungis

Autonvuokraus Rungis

Rungis on kunta eteläosassa pääoman Pariisi .Rungis sijaitsee departementissa Val-de-Marne. Kaupunki sijaitsee 12 km keskustan ulkopuolella ja on noin. 6000 asukasta.

Rungis mainittiin ensimmäistä kertaa 1124 ja kuninkaan peruskirja, Rungi Villa. Rungis tunnetaan parhaiten sen elintarvikemarkkinoilla, Marche d’Internationale de Rungis, joka

on maailman suurin lajissaan. Koska 1000-on käyty kauppaa ruokaa täällä, alueella joka nykyisin on nimeltään Les Halles. Vuonna 1969 alue siirtyi kaupungin lähiöissä. 13000 työpaikkaa täällä joka päivä.

Lähin lentokenttä on Pariisin Orly , vain kahden mailin päässä Rungis.

Suomi