Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Epinal

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Epinal sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Epinal miniopas

Autovuokraamo Epinal
Autonvuokraus Epinal

Épinal on kaupunki itäisessä Ranskassa, ja Lorraine kaupunginosassa, 48 km kaakkoon Nancy. Kaupunki on pääkaupunki osasto Vosges sijaitsee Mosel-joen.Noin. 35000 asukkaat asuvat Épinal.

Kaupunki perustettiin vuonna 900: n, kun Thierry de Hamelant rakennettu kirkko täällä. Vuoden 1800 se laajennettiin vahva linnoitus. Épinal tunnetaan parhaiten Images d’Épinal, kuuluisa ranskalainen lause viittaa suosittuja kuva tulostuu yritys imagerie d’Épinal. Kaupungissa on myös tuottaa nahkaa ja kangasta, ja on tekstiili koulu.Tässä on departemensmuseet ja Vosges useita taideteoksia. Épinal on useita historiallisia nähtävyyksiä, kuten basilika Saint Maurice, linnan linnan puisto, joka sisältää Englanti puutarha, neliön Place des Osge ja Notre-Dame-au-Cierge kirkko.

Lähin lentokenttä on lentopaikka Epinal – Dogneville kuusi km kaupungin ulkopuolella, mutta lentokenttä Aéroport Épinal – Mirecourt sijaitsee 40 kilometrin päässä kaupungin keskustasta.