Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Toulon

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Toulon sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Toulon miniopas

Toulon

Autonvuokraus Toulon

Toulon sijaitsee Etelä- Ranskassa – Välimeren rannikolla – ja on osa alue: Provence-Alpes-Cote d’Azur.Toulon on myös tärkein kaupunki departementissa Var, ja on 167400 asukasta (2005). Arvioitu kanssa lähiöihin, väestö kasvaa ja 564800 asukasta.

Toulon on hyvin vanha kaupunki, mutta sen tunnetuin tarina liittyy Napoleon. Täällä hän voitti, koska Englanti vuonna 1793 – ja sitten ylennettiin General. Kaupunki on sittemmin jatkanut tärkeää sotilaallinen strateginen ja   päätukikohta Ranskan laivasto on yhä täällä.Jos portti on myös merkittävä merimuseon. Toinen kohta liittyy kaupungin sotahistoria on edelleen ”Vaubanin linnoitukset” peräisin Napoleonin aikakauden.

Muuten vanha kaupunki – Toulon historiallista keskustaa – kaupungin suosituin nähtävyys. Täältä löydät pieniä, viehättävä kävelykatuja, pieniä aukioita ja erilaisia kauniita suihkulähteitä. Myös Toulon Cathedral –   Notre Dame de la SED (alkoi 11-luvulla) – sijaitsee täällä.Kaupungin ooppera L’Opéra de Toulon, on mainittava muun nähtävyyksiä. Se sijaitsee upeassa rakennuksessa vuodelta 1862 – ja on Ranskan toiseksi suurin. Yksi nähtävyys luonteeltaan erilaisia, se on 584 metriä korkea Mont Faron, joka sijaitsee aivan kaupungin. Sieltä on upeat näkymät – ja on köysirata ylös.

Lähin lentokenttä on Aéroport de Toulon – Hyères, joka sijaitsee noin. 20 km keskustasta.

Suomi