Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Mulhouse

Oletko lomalla Mulhousessa ja etsit autonvuokrauspalveluita? Onneksesi kaupungissa on laajasti autovuokraamoita, joista voit valita mieleisesi vaihtoehdon. Riippumatta siitä, oletko seikkailija vai pelkästään intohimoinen matkailija, Ranska on taatusti harkitsemisen arvoinen kohde. Mulhousessa vietettävän loman ajaksi vuokrattu auto helpottaa merkittävästi siirtymistä nähtävyyksistä toiseen täysin omassa tahdissasi. 

Opas Mulhouseen

Autovuokraamo Mulhouse
Autonvuokraus Mulhouse

Mulhouse on Itä-Ranskassa, lähellä Saksan ja Sveitsin rajoja sijaitseva tunnettu matkailukohde. Vuoden 2019 tilastojen mukaan kaupungissa asui 110 755 asukasta. Sen läheltä löytyy lisäksi ”Riedishiem” 2,5 kilometrin päässä ja ”Lutterbach” 4,17 kilometrin päässä. Mulhouse on ehdoton pysähdyspaikka esimerkiksi Ranskan kiertoajelulla. Kaupungissa ajaessa on hyvä muistaa, että matka-aikoihin vaikuttavat monet tekijät, kuten ajettava reitti, ruuhka-ajat, nopeus ja tiesulut. 

Mulhousen ainutlaatuisten ominaisuuksien ja nähtävyyksien ansiosta se on suosittu matkailukohde. Mulhouse tunnetaan ennen kaikkea sen kiinnostavasta Bugatti- ja Mercedes-automerkkien näyttelystä ”Cite de automobile” -automuseossa. Lisäksi Ranskan junamuseossa vierailijat voivat tutustua erilaisiin historiallisiin rautatievaunuihin ja -vetureihin, jotka ovat peräisin vuodelta 1878. Niin ikään kaupungissa sijaitseva neogoottinen kirkko on kävijöitä houkutteleva historiallinen rakennus. Kirkko on rakennettu jo 1100-luvulla ja se on kuuluisa vaikuttavista lasimaalauksistaan. 

  • Mulhousen väkiluku on arviolta noin 110 755 asukasta 
  • Mulhouse sijaitsee Itä-Ranskassa 

Yhtä lailla voit viettää hauskan päivän ystävien, perheen ja työkavereiden kanssa Mulhousen eläintarhassa, joka on tunnettu tiikerien, makien ja jääkarhujen kotina. Tarhasta löytyy myös puutarha, joka on täynnä monen näköisiä ja tuoksuisia kasveja. Kaupungissa vieraillessasi törmäät painettujen tekstiilien museoon, jossa kävijät pääsevät katsomaan laajaa 1700-luvulta peräisin olevaa painokuvien ja tekstiilien kokoelmaa. 

Seuraava ainutlaatuinen nähtävyys Mulhousessa on sen 1800-luvulla rakennettu metallinen näkötorni. Kukkulalla sijaitsevasta ”Tour du Belvederen” tornista avautuu kävijöille poikkeukselliset näkymät. Muita vierailun arvoisia kohteita ovat ”Salvator”-puisto ja historian museo ”Musee Historique”. Museon näyttelytilat ovat hyvin suunniteltuja, ja muinaista antiikkia rakastavat vierailijat voivat vaivattomasti nauttia hyvästä kattauksesta maalauksia, artefakteja ja vanhoja huonekaluja. Nähtävyyksien rinnalla Mulhousen asukkaat ovat ystävällisiä ja hyväntahtoisia. Lisäksi viereiset kaupungit ovat hyvien kulkuyhteyksien päässä. 

Tutki aluetta vuokra-autolla

Mulhousen monipuolisissa kohteissa vieraileminen on epäilemättä aikaa vievää, mutta olit sitten aikeissa vierailla puistossa, vanhalla kaupungintalolla tai vaikkapa ravintolassa, pääset kaikkiin kohteisiin vaivattomasti vuokra-autolla. Parasta vuokra-autossa on se, että voit valita juuri omiin tarpeisiisi ja matkan yksityiskohtiin sopivan automallin. Ruokapaikkaa etsiville ajajille suosittelemme erityisesti ”Le 4” -ravintolaa, joka sijaitsee vain 430 metrin päässä Mulhousen keskustasta. Vuokra-autolla pääset syötyäsi hotellille viidessä minuutissa. 

”Temple Saint Etienne” -kirkossa kannattaa ehdottomasti vierailla Ranskan loman aikana. Kirkko sijaitsee vain 303 metrin päässä Mulhousen keskustasta, joten vuokra-autollasi saavut kirkolle noin viidessä minuutissa. Ajoaika riippuu kuitenkin ruuhka-ajoista, nopeusrajoituksista ja autotyypistä. Myös entisellä kaupungintalolla kannattaa vierailla. Kaupungintalolle on matkaa Mulhousen keskustasta 315 metriä, johon kuluu maksimissaan viisi minuuttia. 

Majoitusta etsiville vieraille suosittelemme keskustasta 196 metrin päässä sijaitsevaa ”Kyriad Hotel Mulhousea”. Levollisen majoituksen rinnalla Kyriad tarjoaa myös kylpyläpalveluita ja kokoustiloja. Hotellin aulassa vieraat voivat nauttia drinkeistä ja keskustella muiden vieraiden kanssa. Vuokra-autolla pääset hotellille vain neljässä minuutissa. 

Toisessa maassa tai kaupungissa vieraillessa on aina hyvä olla tietoinen kohteen peruspalveluista. Esimerkiksi sinulla voi olla päänsärkyä pitkän lennon jälkeen, ja tällöin tieto lähimmästä apteekista on kultaa kalliimpaa. Mulhousen kaupungin tunnetuin apteekki on nimeltään ”Chemist’s”, ja se on ollut toiminnassa jo vuodesta 1649 asti. Hyvää asiakaspalvelua tarjoava myymälä sijaitsee Rue des Boulangersin vieressä, 89 metrin päässä Mulhousen keskustasta. Tarvitset vain kolme minuuttia tavoittaaksesi apteekkarin vuokra-autollasi. 

Lentokentät 

Mulhousen lähistöllä on useita lentokenttiä, joista lennetään sekä kansallisia että kansainvälisiä lentoja. Matkustajat käyttävät alueen lentokenttiä myös muihin kohteisiin matkustamiseen, kuten esimerkiksi Baseliin ja Freiburgiin. Lentokentillä on useita autonvuokrausyrityksiä, jotka pystyvät tarjoamaan toiveitasi parhaiten vastaavan auton. VTC Transfert -yritys tarjoaa lentokenttäkuljetuksia, kun taas Thrifty ja Avis-autovuokraamoilta voit vuokrata auton. 

Naapurimaan Sveitsin Zurichin lentokenttä (ZRH) on myös oiva vaihtoehto matkustaessa Mulhouseen. Zurich on sekä kansallinen että kansainvälinen lentoasema, josta turistit voivat matkustaa myös muihin alueen kohteisiin. Lentokentällä autonvuokrauspalveluitaan tarjoavat muun muassa Hertz, Europcar ja InterRent. Täältä voit vuokrata auton useisiin kohteisiin niinkin edulliseen hintaan kuin 29 euroa/päivä. 

EuroAirportin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee Saint-Louisissa, ja se on perustettu palvelemaan kolmea eri maata: Ranskaa, Saksaa ja Sveitsiä. Autonvuokrauksesta vastaavat Hertz, Goldcar, Enterprise Rent-a-Car ja Avis, joiden hallussa on merkittävä valikoima erilaisia automalleja, joista voit valita. Vierailijat voivat käyttää EuroAirportin palveluita matkustaakseen myös muihin kohteisiin, kuten edellä mainittuihin Freiburgiin ja Baseliin

Liikenne

Liikennesäännöt riippuvat aina maasta, jossa ajat. Joissakin maissa kuljettajien on tarkoitus pysyä vasemmalla, paitsi ohitustilanteissa, kun taas toisissa maissa asia on päinvastoin. Mulhousessa ajetaan aina tien oikealla puolella, aivan kuten Suomessa. Kaikkien autoilijoiden on noudatettava asetettuja sääntöjä sakkorangaistuksen uhalla. 

Ranskassa tiet ovat hyvin ylläpidettyjä, joten ajatus nopeusrajoituksen ylittämisestä saattaa houkutella. Tällä hetkellä pakettiautojen, moottoripyörien ja autojen korkein sallittu ajonopeus on 130 km/h. Kuljettajien, jotka käyttävät yksittäisiä ajoratoja, on kuitenkin laskettava ajonopeus 80–90 km/h. Asutuilla ja kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/h. 

Tiivistettynä Mulhouse on yksi Ranskan kiinnostavimmista matkakohteista. Kaupungista löytyy runsaasti tarjontaa kaikenikäisille matkailijoille. Lisäksi matkustaminen useiden eri kohteiden välillä on helppoa edullisten vuokra-autojen ansiosta. Kun vierailet vuokra-autollasi kohteessa, jossa aiot viettää hieman enemmän aikaa, löytyy auton pysäköintiin useita vaihtoehtoja. Pysäköintikulut ovat paikasta riippumatta yhtenäiset kaikille ja siirtyminen paikasta toiseen vuokra-autolla on stressitöntä.