Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Besançon

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Besançon sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Besançon miniopas

Autovuokraamo Besançon

Autonvuokraus Besançon

Besançon on kaupunki itäisessä Ranskassa , itään Dijon ja länteen Sveitsin Baselin .Besançon on pääkaupunkiseudun Franche-Comté departementissa Doubs.Kaupungin joki Doubs on noin. 135000 asukasta.

Besançon on ehkä tunnetuin syntymäpaikkana Les Misérables Victor Hugon isä. Kaupunki on keskellä Ranskan katsella teollisuuden. Sitä kutsuttiin Rooman aikoina Vesontio. Kaupunki oli pääkaupunki sequanernes ja kuului Burgundin. Vuodesta 1184 kaupunki oli itsenäinen kaupunki Franche-Comté. Besançon tuli ranskalainen vuonna 1674. Besançon sijaitsee niemimaalla, jossa laiturit ja kävelyteitä pitkin joen. Käytössä 118 metriä korkea kallio on linnoitus rakennettiin 1600-luvulla. Besançon sijainnin ansiosta kaupungin ja linnoituksen strateginen sijainti. On olemassa useita muistomerkkejä Roman kertaa, mukaan lukien riemukaari, amfiteatteri ja maasilta. Kaupungissa on myös katedraali, joka alkoi vuonna 300: n, joka on sittemmin uusittu moneen kertaan.

Pontarlier lentokenttä on 44 km ulkopuolella Besançon, ja Dijon sijaitsee 71 km päässä kaupungista.

Suomi