Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Besançon

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Besançon sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Besançon miniopas

Autovuokraamo Besançon
Autonvuokraus Besançon

Besançon on kaupunki itäisessä Ranskassa, itään Dijon ja länteen Sveitsin Baselin. Besançon on pääkaupunkiseudun Franche-Comté departementissa Doubs.Kaupungin joki Doubs on noin. 135000 asukasta.

Besançon on ehkä tunnetuin syntymäpaikkana Les Misérables Victor Hugon isä. Kaupunki on keskellä Ranskan katsella teollisuuden. Sitä kutsuttiin Rooman aikoina Vesontio. Kaupunki oli pääkaupunki sequanernes ja kuului Burgundin. Vuodesta 1184 kaupunki oli itsenäinen kaupunki Franche-Comté. Besançon tuli ranskalainen vuonna 1674. Besançon sijaitsee niemimaalla, jossa laiturit ja kävelyteitä pitkin joen. Käytössä 118 metriä korkea kallio on linnoitus rakennettiin 1600-luvulla. Besançon sijainnin ansiosta kaupungin ja linnoituksen strateginen sijainti. On olemassa useita muistomerkkejä Roman kertaa, mukaan lukien riemukaari, amfiteatteri ja maasilta. Kaupungissa on myös katedraali, joka alkoi vuonna 300: n, joka on sittemmin uusittu moneen kertaan.

Pontarlier lentokenttä on 44 km ulkopuolella Besançon, ja Dijon sijaitsee 71 km päässä kaupungista.