Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Auxerre

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Auxerre sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Auxerre miniopas

Autovuokraamo Auxerre

Autonvuokraus Auxerre

Auxerre on kaupunki Burgundin alueella. Auxerre on kyse. 150 km kaakkoon Pariisista ja 150 km: n päässä Dijon .Auxerre on pääkaupunki Yonne osasto, joka sijaitsee joen samanniminen Yonne. 37000 asukkaat asuvat Auxerre.

Auxerre on 15 kilometrin päässä kuuluisasta Chablis viinialueella, joka on maailmankuulu klassikko kuiva valkoviinit, jotka soveltuvat kalaa ja äyriäisiä. Kaupungissa on goottilainen katedraali Saint-Etienne d’Auxerre alkaen 1300. Se on tunnettu suurista lasi-ikkunat. Kaupunki oli Rooman autessiodurum.   Niistä nähtävyydet ovat vanha luostari St. Germain, joka ei ole enää käytössä, mutta joissa on useita freskoja. Kaupunki on tunnettu myös jalkapallojoukkue, AJ Auxerre, joka perustuu Stade de l’Abbé Deschamps. Lähellä kaupunkia rakennettu linna Guédelon.

Lähin lentokenttä on Barberey lentokenttä kohteessa Troyes, 67 kilometrin päässä keskustasta Auxerre.

Suomi