Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Toulon Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Toulon Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Toulon Lentokenttä miniopas

Toulon Lentokenttä

Autonvuokraus Toulon Lentokenttä

Toulon-Hyères lentokenttä (TLN), joka tunnetaan myös nimellä Le Palyvestre Hyères Airport sijaitsee 23 km päässä Toulon ja 3 km päässä Hyères.Bussit lentokentältä sekä Hyèresin ja Toulon .Molemmista paikoista on junayhteys paikkoihin, kuten Nizzan ja Marseillen erittäin hyvä.Sekä auto että yritykset Ada, Avis, Budget, Hertz, National ja Sixt CITER edustettuina lentoasemalla.

Kiitos talousarvion lentoyhtiöt kuten Ryanair ja Transavia lentokentällä on ollut valtava kasvu matkustajamäärissä viime vuosina. Nyt kävi Toulon-Hyèresin Airport noin 700   000 matkustajaa vuodessa.Kansainvälisiin kohteisiin pääsee lentokentälle on Rotterdam , Brest- Bryssel ja Lontoo .

Toulon-Hyères Airport on ravintola, myymälä, jossa erikoistuotteiden Provencen ja tax-free-myymälä. Se on myös VIP-loungeen. Ei ole hotelleita pieni.

Suomi