Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Boulogne

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Boulogne sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Boulogne miniopas

Autovuokraamo Boulogne
Autonvuokraus Boulogne

Kaupunki sijaitsee Nord-Pas-de-Calais’n ja on yksi Ranskan tärkeimmistä kalastussatamia, ja huomattava satamakaupunki. Asumme noin. 45000 asukasta, 93000 ja lähiöissä.

Rooman valtakunnan aikaan kaupunki oli tärkeä rajan paikassa Britannia, joka tunnetaan myös nimellä Gesoriacum, myöhemmin Bononia. Keisari Claudius käytetään kaupungin tukikohta, kun hän hyökkäsi Britanniaan 43 vuotta Kaupungin kuului Burgundin 1419-1977, ja myöhemmin Ranskan. Ensimmäisen maailmansodan aikana sodan kaupunki oli tärkein tarjonnan portti Britannian joukot Ranskassa. Miehityksen aikana 1940-1944 kaupunki joutui useita satoja ilmahyökkäysten, jotka olivat erityisen kovia aikana uusia kaupunkeja. Kaupungin vanhin kaupunginosa, Haute Ville ympäröimänä seinät 1200-luvulla. Uudempi kaupunki, Basse Ville sijaitsee satamassa.

Lille lentokentälle sijaitsee noin 105 km päässä sydämessä Boulogne-sur-Mer.