Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Clermont Ferrand

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Clermont Ferrand sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Clermont Ferrand miniopas

Autovuokraamo Clermont Ferrand
Autonvuokraus Clermont Ferrand

Clermont-Ferrand on kaupunki Keski-Ranskassa. 360 km etelään Pariisin. Kaupunki on pääkaupunki alue: Auvergne departementissa Puy-de-Dôme. Noin. 140000 asukkaat asuvat Clermont-Ferrand, 261000 ja lähiöissä. Kaupunki sijaitsee tasangolla, ja on tunnettu useita tulivuoria, Chaîne des Puys sijaitsevat ympäri kaupunkia.Korkein, Puy-de-Dome, joka sijaitsee 13 kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

Clermont-Ferrand, perustivat roomalaiset kuin Augustonemetum, ja tuli piispanistuin noin. 250 vuotta Kaupunki on yksi Ranskan vanhimpia. Kaupunki on synnyinpaikka filosofi Blaise Pascal (1623-1662). Royat lähiö, joka sijaitsee 430 metriä merenpinnan yläpuolella, on kesä matkailukohde kanssa Mineraalilähteet. Clermont-Ferrand on nähtävyyksiä, kuten arkeologisia ja luonnon historia. Vanhassa kaupungissa sijaitsee senromanske Notre-Dame-du-Port basilikan päässä 1100 ja goottilainen katedraali 1100-1400-luvulla. Tällä Place de Jaude on suuri patsas Vercingetorix istuu karhea. Se on suunniteltu Frederic Bartholdi, joka loi myös Vapaudenpatsas New Yorkissa.

Aéroport Clermont-Ferrand Auvergne on kyse. kuusi km ulkopuolella Clermont-Ferrand.