Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Limoges

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Limoges sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Limoges miniopas

Autovuokraamo Limoges

Autonvuokraus Limoges

Limoges on kaupunki Limousin alueeseen joen Vienne. Limoges on pääkaupunki Haute-Vienne. Noin. 133000 asukkaat asuvat kaupungin, kun taas esikaupunki väkiluku 174000 täällä.

Limoges perustettiin Augustorium noin. 10 vuotta e. Kr. roomalaiset. Kaupungissa on rauniot Roman kertaa. Teatteri amfiteatteri oli yksi antiikin suurimmista lajissaan Galliaan. Limoges on myös useita kauniita keskiaikaisia rakennuksia, kuten Saint-Michel-des-lionit, kirkko 1400, Saint-Etienne tuomiokirkko 1273. Jälkimmäisessä, joka valmistui vuonna 1888 on kahdeksankulmainen kellotorni, visio. Bishop’s Palace barokin 1700 toimii nykyään museona. Limoges on tunnettu ottaa yksi Ranskan johtavista posliini aloilla. Ei ole yllättävää, että keramiikka ja keramiikka koulun kouluun täällä. Limoges on tunnettu myös emaljeindustri ja emaljemalerier 1500-luvulla.Niistä nähtävyyksistä on kryptassa St. Martial, useita hautausmaita.

Lähin lentokenttä on Limoges-Bellegarde kahdeksan mailia ulkopuolella Limoges.

Suomi