Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Dijon

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Dijon sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Dijon miniopas

Dijon
Autonvuokraus Dijon

Vuonna Ranskan itäosassa on Dijon, joka on tärkein kaupunki departementissa Côte-d’Or.Kaupunki kuuluu Burgundin alueella ja on noin. 155400 asukasta. Dijon on perustettu vuonna 1722, ja nykyään on paljon matkailukohteita – etenkin arkkitehtuuria, historiaa, kulttuuria ja luontoa. Hurmaava Vanhakaupunki keskiajalta – useita muistomerkkejä ja historiallisia, arvokkaita rakennuksia – usein käynyt matkailijoita.

Palais des Ducs, yksi kaupungin kuuluisimmista rakennuksista – palatsi, jossa vanhimmat osat ovat peräisin 1300 – / 1400-luvulla. Sekä kaupungintalo ja Taidemuseo ”Musée des Beaux Arts” sijaitsee täällä. Toinen kuuluisa rakennus on kirkko Notre Dame peräisin 1220-luvun gotiikkaa – yksi suurimmista ja kauneimmista kirkoista kaupunki. Päälle kirkon näet kirkonkello vuodesta 1382, mikä on vielä maamerkki Dijon.

Kaupungissa on myös muita nähtävyyksiä – mukaan lukien arkeologinen museo, kasvitieteellinen puutarha, planetaario, luonnollinen historia ja paljon kauniita puistoja ja aukioita. Lisäksi ooppera, teatterit ja elokuvateatterit sekä hyviä ravintoloita ja mukavia pikku kahviloita.

Lähin lentokenttä on Aéroport Dijon Bourgognen, joka sijaitsee Longvic – 6 km kaakkoon keskustasta.