Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Carcassonne

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Carcassonne sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Carcassonne miniopas

Carcassonne

Autonvuokraus Carcassonne

Carcassonne sijaitsee Etelä- Ranskassa , hieman pohjoiseen Pyrénées.Se on pääoman osasto Aude, joka kuuluu Languedoc-Roussillon.

Aude Joki jakaa kaupungin kahtia ja vanhin, yläosa – Cité de Carcassonne – on yksi Ranskan suurimmista nähtävyyksistä. Koko kaupunki näyttää todellisuudessa kuin museo befestningsarkitekturen keskiajalla (noin 500-1300 jKrKr.) Koska useimmat historialliset rakennukset säilyvät alueella ennallaan, kaksinkertainen seinät. Cité de Carcassonne on täysin ollut Unescon maailmanperintökohde listalla vuodesta 1997.

Toisaalta joen on pienempi, uudempi naapuruston Ville Basse. Tämä on suurin ja lähes 50.000 asuvat kaupungissa, ja siellä on myös tässä kaupungissa, joka on laajennus. Kaksi maakuntaa ovat yhdistetty silloilla, Pont Vieux ja Pont Neuf. Kautta Basse Ville on myös toinen Ranskan tärkeimmistä nähtävyyksistä – 240 km pitkä Canal du Midi, joka yhdistää Välimeren ja Atlantin valtamerellä. Kanava avattiin vuonna 1681, ja myös Unescon maailmanperintökohde.

Lähin lentokenttä – Aéroport Carcassonne Salvaza – on kyse. 3 km kaupungin ulkopuolella.

Suomi