Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Carcassonne

Suunnitteletko seuraavaa matkaasi Carcassonneen ja haluat seikkailla kaupungissa helposti? Se onnistuu vaivattomasti, sillä saat vuokrattua auton lentokentältä tai sen välittömästä läheisyydestä, jolloin saat haluamasi auton hetkessä. Halutessasi voit vuokrata auton myös verkosta. 

Opas Carcassonneen 

Carcassonne
Autonvuokraus Carcassonne

Carcassonne on ranskalainen kaupunki Oksitanian alueella. Kaupunkia on asutettu neoliittisista ajoista lähtien, ja nykyään siellä on noin 50 000 asukasta. Se sijaitsee historiallisen kauppareitin varrella, joka ulottuu Välimereltä Atlantille sekä Pyreneille ja Ranskan keskiylängölle. Kaupunki sijaitsee noin 80 kilometriä itään Toulousesta, ja sen maa-alue käsittää noin 65 neliökilometriä. 

Kaupunki on yksi Ranskan vanhimmista, ja sen historia ulottuu ajalle 3500 vuotta ennen ajanlaskun alkua. Alue oli myös merkittävä kauppa-alue kuusi vuotta eaa. Löydät vieraillessasi monia historiallisia monumentteja neoliittiselta ajalta. Kaupunki on tunnettu myös sen roolista Albigensian ristiretkissä, jolloin se oli Oksitanian kataarien linnoituksena. 

Kaupungissa on subtrooppinen kostea ilmasto, mutta kesällä siellä vallitsee selvästi kuuma Välimeren ilmasto. Talvet ovat verrattain lämpimiä ja kosteita. Kesällä keskilämpötila on noin 28 astetta päiväsaikaan eikä sateita juuri ole. Lämpöennätys on 41 astetta. Kuumimmat kuukaudet ovat toukokuusta lokakuuhun, kun taas kylmin jakso on joulukuun ja maaliskuun välillä. 

Jos tarkastellaan alueen urheilua, Carcassonne on isossa asemassa Ranskassa. Kaupunki oli lähtö- ja maalipaikka Ranskan ympäriajossa vuonna 2018. Lisäksi rugby on Carcassonnessa hyvin suosittua, kuten koko eteläisessä Ranskassa. Kaupunki tunnetaan myös taiteesta. Alueen historiaa avataan kekseliäästi esimerkiksi Stephen Eicherin julkaisussa ”Carcassonne”, joka julkaistiin vuonna 1993. 

Tutki aluetta vuokra-autolla

Carcassonne on täynnä mielenkiintoisia paikkoja, ja matkailijana löydät varmasti mieleenpainuvia vierailukohteita. Koulumuseo, joka käsittelee ranskalaista kouluelämää vuosilta 1880-1960, on ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka. Sinne on lentokentältä vain alle kahdeksan kilometrin matka, jonka taittaa vuokra-autolla 13 minuutissa. 

Voit myös vierailla useissa ravintoloissa sekä paikallisissa keittiöissä, joissa pääset kokemaan Carcassonnen ruokakulttuurin. Kaupunki on erityisen tunnettu sen rakkaudesta siipikarjaan, mutta myös espanjalaistyylinen kuivattu kinkku on alueen erikoisuus. Yksi suosituimmista ravintoloista on Gastronomique La Barbacane, jonne on lentokentältä matkaa vain 7,2 kilometriä. Vuokra-autolla pääset perille 12 minuutissa. 

Toinen vierailun arvoinen paikka on historiallinen kylä, Caunes-Minervois, jonka takana sijaitsee Montagne Noire. Kylän ympärillä on kivivalleja sekä rypäle-, hedelmä- ja oliiviviljelyksiä. Alueen rauhallisessa ympäristössä sijaitsee myös Minervois-viljelykset. Pääset kylään lentokentältä vuokra-autolla alle puolessa tunnissa ja matkaa kertyy vain 24,3 kilometriä. 

Lentokentät

Carcassonnen lentokenttä on kaupungin ainoa kenttä, josta voi matkustaa sekä lähelle että kauas. Kentältä lennetään esimerkiksi Dubliniin, Manchesteriin, Lontooseen, Glasgowhin, Edinburgiin ja moniin muihin kaupunkeihin. 

Löydät lukuisia autonvuokrausyrityksiä lentokentältä ja sen läheisyydestä, joten saat haluamasi auton helposti kaupunkikierrostasi varten. Esimerkiksi Europcar, Hertz, Budget, Sixt ja monet muut palvelevat sinua lentoasemalla. 

Ennen kuin valitset sopivan vuokrauspalvelun, käy läpi yrityksen käyttöehdot. Näin vältät mahdolliset sakot ja saat syvemmän käsityksen yrityksen ehdoista ja toimintatavoista. 

Liikenne

Tiet ovat Carcassonnessa hyvässä kunnossa, joten voit nauttia kaupunkiajelusta huoletta. Ota kuitenkin huomioon liikenneruuhkat aamuisin kello 8.00-9.00 välillä. Muista myös huomioida nopeusrajoitukset ja säännöt. 

Kaupungissa suurin sallittu nopeus on 128 km/h, pienemmillä teillä rajoitus on 79 km/h ja taajama-alueilla nopeusrajoitus on 50 km/h. Auton parkkeeraamiseen on tarjolla useita vaihtoehtoja, esimerkiksi pysäköintialueita ja parkkihalleja. Halutessasi voit käyttää myös pysäköintipalveluja.