Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Castres

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Castres sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Castres miniopas

Autovuokraamo Castres

Autonvuokraus Castres

Castres on kaupunki Etelä-Ranskassa vuonna departementissa Tarn.Kaupunki sijaitsee 72 km itään Toulouse joen AGOUT. Noin. 46000 asukkaat asuvat Castres sijaitsee 172 metriä merenpinnan yläpuolella.

Kaupunki on ehkä parhaiten tunnettu ranskalainen sosialistijohtaja Jean Jaurès synnyinpaikka. Museo oli omistettu hänelle vuonna 1988. Keskuksessa Place Jean-Jaurès, kirkon Notre-Dame de la Platan 1700, ja Pyhän-Benoît vuodesta 1677. Tuomiokirkon puutarhat on suunnitellut Le Notre, joka on suunnitellut myös puiston Versaillesissa. Kaupunki ylpeilee myös Goya museo, joka on nimetty espanjalaisen taidemaalari Francisco Goya. Tämä museo on suurin kokoelma espanjalaisten maalauksia Ranskassa, ja myös teoksia Velazquez ja Zurbaran. Museo avattiin vuonna 1840 ja on noin. 28000 kävijää vuosittain.   Castres isännöi vuosittain lyhytelokuvajuhlat.

Lähin lentokenttä on Mazamet lentokentälle on noin. seitsemän km kaakkoon Castres.

Suomi