Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Lannion

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lannion sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lannion miniopas

Autovuokraamo Lannion
Autonvuokraus Lannion

Lannion sijaitsee Bretagnessa, Luoteis- Ranskassa. Kaupunki sijaitsee Côtes d’Arrmor ministeriölle. Noin. 60000 asukasta kaupungissa, joka sijaitsee 96 km koilliseen sataman kaupungin Brest.

Vanhaan kaupunkiin houkutella lisää turisteja. Tässä on Brelevenez kirkko, useita kappeleita ja freskot. Kirkko rakennettiin 1200-luvulla, jonka Templars vuodesta Montjoie. Kirkko sijaitsee muutama sata metriä keskustasta pohjoiseen. Kirkon torni on rakennettu vuonna 1500 ja on goottilainen tyyli. Se pidetään kappelissa kunstutstillingerr Ursulines, La Chapelle des Ursulines, ja paviljonki Louguivy, Pavillon de Louguiv. Kun kappeli Pyhän Annan, La Chapelle Sainte Anne, vuonna 1902, pidettiin konsertteja ja teatteriesityksiä jopa 300 ihmistä. Siellä on hyvät mahdollisuudet sekä sjøkajakk ja koskenlaskua Lannion. On myös hyvä pyöräily olosuhteissa.

Lähin lentokenttä on Lannion – Côte de Granit Airport noin. viisi km pois keskustasta Lannion