Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Antibes

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Antibes sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Antibes miniopas

Antibes
Autonvuokraus Antibes

Antibes sijaitsee Kaakkois- Ranskassa, Välimeren – erityisesti alueen Provence-Alpes Côte d’Azur (Ranskan Rivieralla) – välillä Cannesin ja Nizzan. Antibes kuuluu asioiden (maakunta) Alpes-Maritimes, ja on noin. 75800 asukasta. Kaupunki perustettiin 300 vuotta ennenKr. jonka kreikkalaiset.

Antibes on yksi Euroopan suurimmista satamista, kirkas – Port Vaubanin – jos luksushuviveneiden kiinnittämisen rinnakkain. Matkailijat voivat tulla ensisijaisesti Antibes kokea miellyttävä ilmasto, kauniit hiekkarannat ja kirkkaan sininen meri, mutta kaupunki on myös historiallisia nähtävyyksiä ja nähtävyyksiä.

Vanhankaupungin Antibes on nähtävyys sinänsä ja sen kapeilla kujilla ja kaduilla – samoin kuin pienet kaupat. Toinen suosittu nähtävyys kaupungissa, Picasso-museo sijaitsee linnan ”Château Grimaldi. Kokoelma käsittää yli 300 teosta, joita Picasso, siitä lähtien, kun hän asui tässä kaupungissa. Toinen nähtävyys on tähden muotoinen linnoitus ”Le Fort Carré” alkaen 1550-luvulla.
Antibes on myös arkeologinen museo ja kaunis kasvitieteellinen puutarha.

Lapsiperheet voivat olla houkuttelevia Marineland, teemapuisto sijaitsee aivan kaupungin ulkopuolella mukaan lukien delfiini show, perhosfarmi ja vesipuisto.

Lähin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee kaupungin Nizza – Aéroport Nizza Côte d’Azur – noin 20 kilometriä koilliseen Antibes.