Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Annecy

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Annecy sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Annecy miniopas

Autovuokraamo Annecy
Autonvuokraus Annecy

Annecy on kaupunki itäisessä Ranskassa. Kaupunki sijaitsee 33 kilometriä etelään Geneve klo luoteeseen lopussa 14 meripeninkulman Lake Annecy. Annecy on pääkaupunki Haute-Savoie. Kaupungissa on noin. 50000 asukkaan kaupungissa, 137000 ja lähiöissä. Lisää kanavia läpi kaupungin keskustasta.

Annecy on turisti kaupunki sijaitsee Pohjois-Ranskan Alpeilla. Keskiaikainen kaupunki oli noin linna vuodelta 1400. Kaupunki oli tärkeä katolinen keskus uskonpuhdistuksen, ja tässä myöhään goottilainen katedraali. Annecy on Ranskan käsissä vuonna 1860. Elokuun alussa järjestetään festivaalin järven ilotulitteiden ja viihdettä. Kaupunki on tunnettu myös animaation festivaali, joka järjestetään vuosittain kesäkuussa.

Annecy Airport – Meythet sijaitsee kuusi kilometriä keskustan ulkopuolella Annecy, kun taas Geneven lentokenttä on 50 mailin päässä. Bussit välillä Genevessä ja Annecy.