Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Perpignan

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Perpignan sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Perpignan miniopas

Perpignan
Autonvuokraus Perpignan

Perpignan sijaitsee Etelä-Ranskassa – noin. 10 km päässä Välimeren ja 30 km päässä rajasta Espanja. Kaupunki kuuluu Languedoc-Roussillon ja on tärkein kaupunki departementissa Pyrénées-Orientales. Perpignan on 118200 asukasta (2007), ja käänny lähiöissä väestö kasvaa lähes 300.000.

Kaupunki on perustettu vuonna varhain 900-luvulla ja 1200 – ja 1300-luvulla kuului Perpignon kuningaskunnan Mallorca. Yksi kaupungin tärkeimmät nähtävyydet liittyvät tähän. Palais des Rois de Mallorca on palatsi ja linnoitus on upeat näkymät yli kaupungin 1276 Sivusto on yksi tärkeimmistä monumentteja Perpignan, ja alun perin oleskeluluvan kuninkaiden Mallorca.

Toinen nähtävyys kaupungissa: Cathedral of St. Jean Baptist – joka alkoi vuonna 1324 ja valmistui vuonna 1509, Castillet alkaen 1300, Natural History Museum ja Ilmailumuseo.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Aéroport Perpignan – Rivesaltes, joka on 6 km luoteeseen kaupungin keskustasta.