Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Vannes

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Vannes sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Vannes miniopas

Autovuokraamo Vannes
Autonvuokraus Vannes

Vannes on kaupunki Luoteis- Ranskassa, Bretagnessa.Vannes sijaitsee 75 kilometriä pohjoiseen St. Nazaire on Golfe de Morbihan. Kaupunki on pääkaupunki osaston Morbihanin. On noin. 54000 asukasta satamakaupunki.

Vannes perustettiin yli 2000 vuotta sitten roomalaiset. Niistä kaupungin nähtävyyksiin kuuluvat katedraali St.Pierre. Vannes on hyvin säilynyt kantakaupungin ympäröivät muurit ovat peräisin keskiajalta. Herr on suuri torni ja entinen linna, Chateau de l’Hermine, joka oli muunnettu palatsi 1700. Chateau Gaillard on rakennettu vuonna 1500 ja se on hyvä esimerkki keskiaikaisen arkkitehtuurin, taiteen.   Se pitää tänään kaupungin arkeologinen museo. Kaupungissa on myös taiteen museo, Musée de la Cohue. Se on varattu nykytaiteen ja on sekä pysyviä ja muita näyttelyitä.

Lähin lentokenttä on kansainvälinen lentokenttä Nantes ja Lorient – Lann Bihoue vastaavasti noin. 115 ja 53 km: n päässä Vannes.