Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Brest Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Brest Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Brest Lentokenttä miniopas

Brest Lentokenttä
Autonvuokraus Brest Lentokenttä

Brest Bretagne Airport (BES) sijaitsee 10,2 km koilliseen Brest. Bussit välillä lentoaseman ja Brest, mutta koska lähdöt ovat usein taksi voi olla hyvä vaihtoehto. Avis, Europcar, Hertz, National ja Sixt ovat läsnä lentoaseman ja tarjoaa autonvuokrausta.

Neljän vuoden rakentaminen oli Brest Bretagne Airport vuonna 2007, valmis ottamaan vastaan 1,4 miljoonaa matkustajaa vuosittain. Noin kahdeksan liikennöivien lentoyhtiöiden lentoaseman suurin lentoyhtiö on Air France. Se toimii lähinnä kotimaan lentoja, on ainoa säännöllinen kansainvälisiä lentoja Britanniasta. On olemassa useita tilauslentoja Brest Bretagne Airport. Vain charter reitit, jotka menevät läpi vuoden on Palma, kun taas esimerkiksi Espanjassa on vain matkat kesällä ja Teneriffa vain talvella.

Brest Bretagne Airport on langaton internet-ja ATM. Siinä on neljä myymälää sekä kolme ravintolaa. Lentokenttä tarjoaa erityinen palvelu yksin matkustavat lapset.