Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Lille

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lille sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lille miniopas

Lille

Autonvuokraus Lille

Lille sijaitsee Pohjois-Ranskassa on Deûle joki.Kaupunki on pääkaupunki Nord-Pas-de-Calais’n alueella. Kaupunki sijaitsee rajan läheisyydessä Belgia .Pikku liittyi Pocket vuonna 2002 ja väkiluku on noin. 1,7 miljoonaa ihmistä. Little oli keskipisteen Ranskan teollisuuden 19. luvulla Suuren kaali talletukset lähistöllä. Little ei voittanut isännäksi 2004 kisat XXVIII olympiadin. Little tiedetään opiskelija yli 150 000 opiskelijaa.

Suomi