Autovuokraamo USA

Vertaile 1200 toimittajaa ja säästä jopa 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Taatut alhaiset hinnat

tick-2 Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2 Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2 Rajoittamattomat kilometrit

tick-2 Ei luottokorttimaksuja

tick-2 24 tunnin asiakaspalvelu

Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani

Autonvuokraus USA

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot USA sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

USA miniopas

USA

Autonvuokraus USA

USA (Yhdysvallat) on liittotasavalta.Kansallisen Pohjois-Amerikassa. koostuu 52 valtiota. 50 valtioiden on ryhmitelty Pohjois-Amerikan mantereella, mistä Kanadapohjoiseen ja Meksiko etelässä.Alaska sijaitsee mantereen luoteiskulmassa (eli luoteeseen Kanada), kun Havaiji on saaristossa Tyynellä valtamerellä. Väestö Yhdysvalloissa on 307,2 miljoonaa (2009), mikä maa 3 väkirikkain maailman. Myös määrin (9.800.000 km2) sijaitsee 3. USA paikka.

Koska koko (Yhdysvallat ulottuu Atlantin valtamereen idässä Tyynen valtameren länteen), on olemassa monia erilaisia maisemia – ja siten useita ilmasto tyyppejä.Suurin osa maasta on lauhkealla vyöhykkeellä, mutta lounaassa on elementtejä aavikkoilmasto Havaijilla ja Etelä-Floridassa ilmasto on trooppinen, mutta Alaskan arktisella alueella. Ja pitkin Kalifornian rannikkoa on Välimeren ilmasto. Loput on tyypillistä Yhdysvalloissa, ne ovat suhteellisen yleisiä Sään ääri joissakin osissa maata: tornadot, hurrikaanit ja tuiskut.

Nähtävyyksistä laaja ja monipuolinen maa on niin paljon, että se olisi hyvin pitkä lista, jos joku olisi laskea niitä. On kuitenkin olemassa useita luontokohteita, että vielä pitäisi mainita – jotka kaikki ovat suosittuja kohteita: Tämä sisältää kuuluisa vuoristo Rocky Mountains lännessä, syvä Canyon Grand Canyon Arizonassa, suuri preeriaa ja keskilännessä, rannat Floridassa ja Kaliforniassa ja Great Lakes (Great Lakes) ja luoteeseen (Kanadan rajalla).

Lisäksi kaikki kaupungit ovat tietenkin monia nähtävyyksiä tarjota. Suurin on New Yorkissa , jossa sen 19 miljoonaa asukasta pääkaupunkiseudulla (8, 2 miljoonalla itse kaupunki), on yksi maailman suurimmista kaupungeista.Muuten, Los Angeles (4.000.000), Chicago (2,8 miljoonaa) ja Houston (2200000) mainitaan – kaikki suurkaupunkialueiden ympärille alkuperäinen kaupunkien keskustoissa.Lisäksi on kymmenkunta kaupunkia yli 1 miljoonaa asukasta. Pääkaupunki Washington, D. C . kuitenkin “vain” vajaat 600000 asukasta.

USA on luonnollisesti useita suuria kansainvälisiä lentokenttiä. Suurin on John F. Kennedyn lentokentällä New Yorkissa, joka palvelee yli 40 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

Valitse kohde ja keräyspäivä ja toimitus auton moottoria ja saada hyviä valikoiman vuokra-autoja Yhdysvalloissa. Halpavuokraauto.fi on yksi parhaista valinta ja alin hinta autovuokraamot Yhdysvalloissa. Kauttamme saat jos taataan alhaiset hinnat kaikki suosituimmat kohteet kuten Las Vegas , Los Angeles ja Miami .