Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Fort Myers

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Fort Myers sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Fort Myers miniopas

Autovuokraamo Fort Myers
Autonvuokraus Fort Myers

 

Fort Myers sijaitsee lounaaseen Floridan osavaltiossa, jonka joki Chaloosahatchee joka virtaa Meksikonlahdella. Kaupungissa on 68700 asukasta (2008), ja se perustettiin vuonna 1850 kuin sotilaallinen linnake – ja se on vanhin kaupunki läänissä Lee County.

Fort Myers tunnetaan nimellä ”City of Palms” (”Palm City) – koska 1800 palmujen varrella McGregor Boulevard. Kaupungissa on monia historiallisia ja kulttuurinähtävyyksiä ja hyvät ostosmahdollisuudet sekä kaupoissa ja ostoskeskuksissa.

Monet turistit tulevat kaupunkiin uida kutsuva ja päähän hiekkaranta, Fort Myers Beach. On myös hienoa golf alueella ja kaupunki on vilkas yöelämä ja pubeja, kasinoita ja yökerhoja.

Calusa Nature Center & planetaario on merkittävä matkailukohde Fort Myers – jos voi oppia maailmankaikkeuden ja nähdä hullu laser show.

Edison ja Ford Winter Estate on yksi suosituimmista nähtävyyksistä. Fort Myers oli yli 50 vuotta talven asuinpaikka Thomas Edison ja hänen ystävänsä, Henry Ford asunut täällä liian usein. House of Edison on nyt museon näyttely hänen monet keksinnöt, laboratorio ja kasvitieteellinen puutarha. Kaupungissa on myös vuotuinen lysfestival helmikuussa kunniaksi Thomas Edison.

Kaupungin lentokenttä – Southwest Florida International Airport – sijaitsee 21 km lounaaseen keskustasta.