Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Milwaukee

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Milwaukee sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Milwaukee miniopas

Autovuokraamo Milwaukee

Autonvuokraus Milwaukee

Milwaukee on suurin kaupunki valtion Wisconsin Yhdysvallat , ja on 605000 asukasta (2008).Kaupunki sijaitsee suuren Lake Michigan, ja alueen kulttuurinen ja taloudellinen keskus.

Kaupungissa on monia nähtävyyksiä, ja on tunnettu sen museoita, kartanoita, panimot, puutarhoja ja puistoja. Keskuksessa on suuri ostos-ja Milwaukee on vilkas yöelämä ja teatteri, kasino, ravintoloita ja yökerhoja.

Yksi kaupungin ainutlaatuinen maamerkkejä Tripolin Shrine Temple – moskeija 1928 ovat arkkitehtonisesti vaikutteita Intian Taj Mahal. Taidemuseo ”Milwaukee Art Museum” on jälleen yksi virstanpylväs sen ainutlaatuinen arkkitehtuuri – jossa kävijät voivat nähdä teokset Degas, Monet, Picasso ja Miro.

Milwaukee on myös eläintarha, kasvitieteellinen puutarha ja Harley-Davidson-museo.

Kaupungissa on myös useita vuosittaisia festivaaleja – mukaan lukien Maailman suurin musiikkifestivaali ”Summer Fest”, joka tapahtuu kesäkuussa.

Lähin lentokenttä on General Mitchell International Airport , joka sijaitsee 13 km etelään keskustasta.

Suomi