Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus San Diego Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot San Diego Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

San Diego Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo San Diego Lentokenttä

Autonvuokraus San Diego Lentokenttä

Bussit välillä San Diego ja lentokentälle. On peräti 17 eri autovuokraamo sijaitsee aivan bagasajebåndene terminaali 1 ja 2 Niistä edustamat yhtiöt ovat Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National ja Thrifty.

18.125.633 matkustajia vieraili San Diego lentokenttä vuonna 2008. From San Diego voi lentää suoraan 44 eri kohteisiin Yhdysvalloissa , Kanadassa ja Meksikossa.Lentokentällä on kolme terminaalia, että on ilmainen bussikuljetus välillä.

San Diego Airport tarjoaa 30 erilaista ravintolaa ja baaria. Kauppoja on hyvä, mutta lentokenttä ei ole tax-free. Muita palveluja ovat langattomat Internet ja ATM.Lentoaseman koristeltu taide ja useita näyttelyitä. Sheraton San Diego Hotel Marina sijaitsee lentokenttää vastapäätä.

Suomi