Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Cedar Rapids Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Cedar Rapids Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Cedar Rapids Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Cedar Rapids Lentokenttä

Autonvuokraus Cedar Rapids Lentokenttä – Kuva: © Iowahwyman

Eastern Iowa Airport – Cedar Rapids (CID) sijaitsee Wrightin veljesten Boulevard eteläosassa Cedar Rapids 3.2 km länteen Interstate 380Lentokentällä on bussikuljetus. Avis, National, Hertz ja Enterprise autonvuokraus yritykset ovat edustettuina lentoasemalla.

Vuonna 2009 945350 matkustajia kävi Cedar Rapids Airport. Se palvelee neljä eri yhdysvaltalaiset lentoyhtiöt lentävät noin 8 eri kohteisiin Yhdysvalloissa .

Cedar Rapids Airport on yksinkertainen valikoima ravintoloita ja baareja ja kauppoja. Muita palveluja ovat langattomat Internet, ATM ja liike-elämän keskus. Ei hotelleja lentokentän.

Suomi