Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Albuquerque

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Albuquerque sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Albuquerque miniopas

Autovuokraamo Albuquerque

Autonvuokraus Albuquerque

Albuquerque sijaitsee Lounais Yhdysvallat ja on suurin kaupunki New Mexicon osavaltiossa.Kaupunki sijaitsee joen Rio Grande, ja on 522000 asukasta (2008).Albuquerque on yksi vanhimmista kaupungeista Yhdysvalloissa, ja se perustettiin vuonna 1706, jonka espanjalaiset.

Kaupungissa on ainutlaatuinen monikulttuurinen perintö ja historia, ja keskustassa on useita museoita, jotka kertovat tästä. Albuquerque on myös hyviä ostosmahdollisuuksia, yöelämää, taidegalleriat, puistot ja puutarhat.

Yksi suosituimpia nähtävyyksiä ovat Albuquerque biologista Park – joka sisältää kasvitieteellinen puutarha, eläintarha, akvaario ja järvi erinomaiset kalastus-ja vuokraus polkuveneitä.

Museum of Natural History ja tiede on myös suosittu nähtävyys matkailijoita, joiden koulutus näyttelyitä muun muassa -Dinosaurus luurankoa. On myös planetaario ja IMAX elokuvateatteri.

Köysirata Sandia Peak sijaitsee Esikaupunkien kaupunki, on maailman pisin – ja vie kävijät Sandia vuoristoon Vuoria. Korkein kohta vuorijono on 3255 m.

Albuquerque on vuosittain useita festivaaleja. Tunnetuin on kuumailmapallo festivaali, joka pidetään lokakuussa, ja se on suurin lajissaan. Yli 700 ilmapallot kirjain kerrallaan, ja festivaali on vahva tuki sekä paikalliset ja turistit.

Kaupungin lentokenttä, Albuquerque International Sunport , joka sijaitsee 7 km etelään keskustasta.

Suomi