Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Atlanta Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Atlanta Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Atlanta Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Atlanta Lentokenttä
Autonvuokraus Atlanta Lentokenttä

Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport (ATL) sijaitsee 11 kilometriä etelään Atlanta on Yhdysvaltain. Se toimii sekä busseissa ja junissa välillä lentoaseman jaAtlanta. 13 erilaista autoa yritykset sijaitsevat Hartsfield-Jackson’s Autonvuokraus Center.Niistä autovuokraamot ovat Hertz, Sixt, National, Dolarr, Payless, Avis, Budget ja Europcar.

Kun 88 miljoonaa matkustajaa ja 970235 lennot olivat Atlanta Airport maailman suurin lentokenttä vuonna 2008. Se on tärkein keskus AirTran Airways ja Delta Air Lines.Lentoasema on alle laajennus ja se on tarkoitus pystyä tilaa 120 miljoonaa matkustajaa vuodessa vuonna 2015. Suunnitelmissa on, että uusi kansainvälinen terminaali valmistuu vuonna 2011.

Atlanta Airport on erittäin hyvä valikoima baareja, ravintoloita, kahviloita ja kauppoja. Muita palveluja ovat pankki, posti, langaton internetyhteys, kappeli, terveys, bisneskeskus ja VIP-loungessa. On useita hotelleja lentoaseman alueella, mukaan lukien Atlanta Airport Marriott, Hi Express ja Red Roof Inn Airport North.