Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Denver

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Denver sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Denver miniopas

Autovuokraamo Denver

Autonvuokraus Denver

Denver on pääkaupunki ja suurin kaupunki Yhdysvaltain valtion Coloradossa, ja on 599000 asukasta (2008). Väestön pääkaupunkiseudun koko 2,5 miljoonaa asukasta. Denver on 1609 metriä merenpinnan yläpuolella Etelä-Platte River – 24 km itään kuuluisan vuoristo Rocky Mountains.

Perustettu vuonna 1858 kuin kaivos kaupunkiin. Tänään, Denver on moderni ja houkutteleva kaupunki, jossa on monia historiallisia ja kulttuurisia nähtävyyksiä.

Colorado State Capitol – hallitus vuonna 1907 rakennetussa rakennuksessa on suosittu turistikohde Denverissä, missä se on sallittua julkisia huipulle rakennuksen.Täältä yksi on upeat näkymät Rocky Mountains.

Myös taiteen museo ”Denver Art Museum” on tutustumisen arvoinen. Se on sekä pysyviä ja vaihtuvia näyttelyitä nykytaiteen – ja Intian, Kolumbian ja modernia taidetta.

Denver on myös paljon puistoja ja viheralueita sekä satoja ravintoloita, vilkas yöelämä ja hyvät ostosmahdollisuudet. Kaupungissa on myös kasvitieteellinen puutarha, eläintarha, planetaario ja huvipuisto.

Rocky Mountain National Park noin 1 tunnin ajomatkan päässä Denverissä.

Kaupungin tärkein lentokenttä on Denver International Airport sijaitsee 30 km keskustasta pohjoiseen.

Suomi