Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Denver

Lomaa tai oleskelua Denverissä suunnittelevalle löytyy helposti suuri vuokra-autoyritysten valikoima, joista valita itselleen sopiva auto. Vuokra-autot ovat tyylikkäitä, edullisia ja luotettavia. Autojen vuokraukseen erikoistuneita firmoja on lentokentällä ja sen lähellä. Halutessaan matkailija voi palkata myös kuljettajan, ja lisäksi osassa auton voi varata etukäteen yrityksen nettisivuilta. Autonvuokraus on todella helppoa ja nopeaa. 

Denver-opas 

Autovuokraamo Denver
Autonvuokraus Denver

Denverin kaupunki samannimisessä piirikunnassa on mahtava paikka, ja se on Coloradon osavaltion pääkaupunki. Denver on yksi Yhdysvaltojen nopeimmin kasvavista kaupungeista. Se sijaitsee eteläisten Kalliovuorten edessä, Wyomingin Cheynnen lähellä ja New Mexicon pääkaupungin Albuquerquen pohjoispuolella. Kaupunki on täynnä kulttuuria ja ainutlaatuisia puistoja, joihin kuuluu myös Red Rocks Park & Amphitheatre. Denverin lähikaupunkeja ovat Aurora, Colorado Springs ja Wichita. 

Denverin väkiluvuksi on arvioitu 716 492 asukasta, mikä tekee siitä väkiluvultaan Yhdysvaltojen 19. suurimman kaupungin. Se on kasvanut suuresti erityisesti viimeisen vuosikymmenen aikana. Denver on vierailun arvoinen paikka, jossa on runsaasti museoita ja kulttuuriin keskittyneitä instituutioita, kuten Art Museum, joka on tunnettu laajasta taidekokoelmastaan. Tämän lisäksi voit vierailla Titanicista selviytyneen Molly Brownin museoksi muutetussa kodissa. Denveristä on myös helppo suunnata kohti Kalliovuorten laskettelukohteita. 

Aurinko paistaa Denverissä noin 300 päivää vuodessa. Denverissä on sijaintinsa vuoksi kuiva ja lämmin ilmasto, ja päivässä on enemmän valoisia tunteja kuin San Diegossa tai Miami Beachillä. Talvella Denver on puolestaan Arizonaa kuivempi lämpötilan ollessa maksimissaan 45 astetta läpi helmikuun. Golfkentät pysyvät auki vuoden ympäri, ja pelaaminen on onnistunut aikaisemmin jopa 30 päivänä tammikuussa. Keskimäärin Denverissä sataa lunta 35 senttiä vuodessa, mikä vastaa Los Angelesin keskiarvoa. 

Denverissä on mahdollista nauttia upeasta kulttuurista ja taiteesta. The Denver Performing Arts Complex, Tony-palkintoja haalinut Broadway Theatre ja Touring Shows ovat ehdottomia vierailukohteita. 92 miljoonan dollarin arvoinen Ellie Caulkins Opera House on akustiikaltaan yksi maan parhaita oopperataloja. Denverin metropolialueella kerätään enemmän taidetta kuin missään muussa kaupungissa. Kaupungissa on myös isoja museoita, kuten Denver Art Museum, Clyfford Art Museum, Wings Over the Rockies Air ja Space Museum. Lisäksi kaupungin historiaan voi tutustua History Colorado -keskuksessa. 

Tutustu Denveriin vuokra-autolla

Denveristä löytyy runsaasti paikkoja, joissa on mahdollista vierailla vuokra-auton avulla. Esimerkiksi Dinousar Ridge sijaitsee 23 km:n päässä Denveristä aivan Kalliovuorten kupeessa. Siellä on yli 300 liitukauden aikaista dinosauruksen jälkeä, pari sataa jurakauden aikaista dinosauruksen luuta ja monia muita fossiileja, kuten maa- ja kasvilöydöksiä. Alueella on myös mangrovesuo ja Dinosaur Ridge -kävelypolku, joka on noin 3,2 km pitkä. Vierailija voi käydä myös vierailukeskuksessa ja pistäytyä samalla näyttelyssä ja lahjapuodissa. 

Myös Red Rocks Park & Amphitheatre 30 km:n päässä Denveristä on erinomainen vierailukohde, ja sitä pidetään yhtenä maailman parhaista konserttipaikoista. Alueella on myös puisto, joka avataan tunti ennen auringonnousua ja suljetaan auringonlaskun jälkeen. Trading Post -polku on hyvä kävelyreitti, ja lisäksi kalliolla voi harrastaa joogaa. Vierailija voi opiskella myös kallioiden historiaa tai halutessaan katsoa niitä koskevan opetusfilmin. Nälän yllättäessä Red Rock’s Ship Rock Grille tarjoaa purtavaa. 

Vuokra-autolla on mahdollista myös vierailla kaupungin monissa ravintoloissa. Denver tunnetaan kokkien omistamista upeista ravintoloista. Tarjolla on muun muassa pihviravintoloita, meksikolaista, japanilaista, aasialaista ja kiinalaista ruokaa. Frasca Food & Wine valittiin Amerikan 38 parhaan ravintolan joukkoon. Myös Basta Blackbelly Market, The Wolf’s Tailor ja muut ruokapaikat tarjoavat makuelämyksiä. 

Lentokentät

Denverissä ja sen lähiympäristössä on runsaasti lentokenttiä. Niihin kuuluvat muun muassa Denverin kansainvälinen lentokenttä, Centennialin lentokenttä (APA), Rocky Mountain Metropolitanin lentokenttä, Signature Flight Support, Colorado Air ja Spaceport. Denverin kansainvälinen lentokenttä on Denverin ja Pohjois-Amerikan isoin kenttä. Sieltä on suoria lentoja muun muassa Meksikoon, Ranskaan, Japaniin, Saksaan ja Kanadaan

Denverin kansainvälinen lentokenttä on maailman 20. ja Yhdysvaltojen 5. liikennöidyin kenttä. Siellä on runsaasti palveluita ja ystävällinen henkilökunta, joka auttaa mielellään ongelmatilanteissa. Parkkeeraus onnistuu helposti hyvien parkkitilojen ansiosta. Kenttä on myös turvallinen, ja siellä on runsaasti erilaisia kauppoja ja ravintoloita. Kentällä on myös mahdollisuus ostaa paikallisia ja kansallisia tuotteita. 

Kaiken tämän ohessa Denverin lentokentällä on myös noin kymmenen suurta autonvuokrausyritystä, jotka palvelevat Coloradon matkailijoita. Vuokrafirmat sijaitsevat lentokentän alueella, ja Jeppesenin terminaalista on sinne ilmainen kuljetus. Näiden avulla matkustaja pääsee omaan määränpäähänsä ilman ongelmia. Osa vuokraamoista toimii internetissä, kun taas osa on löydettävissä paikan päältä. Alueella palvelevat muun muassa Advantage, Alamo, Avis, Budget ja Dollar. Näiden firmojen avulla saat helposti käyttöösi auton ja voit aloittaa matkan kaupunkiin. 

Liikenne

Denverissä ajomukavuus on taattu teiden hyvän kunnon vuoksi. Kuten muissakin kaupungeissa, myös Denverissä esiintyy runsaasti liikennettä ruuhka-aikana, ja pahin huippu ajoittuu perjantaihin kello 17.00 ja 18.00 välille. Ruuhkaa välttelevien kannattaa olla liikenteessä maanantaina kello 06.00 ja 07.00 välillä. 

Denverin yleinen nopeusrajoitus on 65 mph (105 km/h) ja nelikaistaisilla moottoriteillä 75 mph (120 km/h). Maanteillä rajoitus on 55 mph (88km/h), taajamissa 30 mph (48k m/h) ja vuoristoissa kulkevilla maanteillä 40 mph (64 km/h). Parkkitilaa on runsaasti, mutta se on usein maksullista. Parkkeeraaminen onnistuu usein esimerkiksi mobiilisovelluksen avulla. Kadun varteen on mahdollista pysäköidä maksutta keskustassa sunnuntaisin ja juhlapyhien aikaan. Myös parkkipaikoille pysäköinti on usein edullista.