Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Newark

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Newark sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Newark miniopas

Autovuokraamo Newark
Autonvuokraus Newark

Newark, joka on 8 kilometriä länteen Manhattan, on – sen 278980 asukasta (2008) – suurin kaupunki New Jerseyn osavaltiossa, ja myös hallinnollinen keskus Essex County. Monella tapaa toimii Newark esikaupunkialueella New Yorkissa – mutta kaupunki on myös sen ehdoton luonne.

Yksi suosituimmista nähtävyyksistä Newark on uusi, suuri kulttuuri-ja urheilu monimutkainen Prudential Center (avataan vuonna 2007). Se isännöi suuria konsertteja säännöllisesti (erityisesti pop / rock) ja erilaisia urheilutapahtumia. Myös nykyajan New Jersey Performing Arts Center on suosittu konserttisali (erityisesti klassisen musiikin ja jazzin) – ja tässä New Jerseyn sinfoniaorkesterin perusta. Lisäksi voi kokea sekä tanssiteatteri esityksiä täällä.

Muita suosittuja sivustoja ovat esimerkiksi Newark museo (New Jersey suurin museo) ja pesäpallostadion Bears & Eagles Riverfront Stadium (paikkainen 6200 katsojaa).

Newark Liberty International Airport sijaitsee Esikaupunkien kaupunki, on kansakunnan viides vilkkain lentokenttä.