Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Grand Forks

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Grand Forks sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Grand Forks miniopas

Autovuokraamo Grand Forks
Autonvuokraus Grand Forks

Grand Forks on kaupunki Pohjois Yhdysvaltain valtion Pohjois-Dakota, ja on yhtymäkohta, että Punaisen järvi joki ja Red River tavata. Grand Forks sijaitsee rajan läheisyydessä Kanadassa. Itse kaupungissa on 55700 asukasta, ja se on arvioitu lähiöissä, väestö kasvaa noin 100000 (2009).

Grand Forks kulttuuri paikat ovat ennen kaikkea Pohjois-Dakota taidemuseo, taidemuseoon ja näyttelyitä alueellisten, kansallisten ja kansainvälistä taidetta. Voit myös nähdä modernin Intian taidetta. Myös Chester Fritz auditorio on kulttuurin kohtauspaikka, jossa järjestetään konsertteja, näytelmiä, Broadway osoittaa, luentoja jne.

Naapuruston Downtown Grand Forks on vanhin osa – monia historiallisia rakennuksia. Se isännöi suosittua toreilla kesällä.

Kaupungissa on myös hyviä ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja yöelämän sekä useita puistoja ja viheralueita. Vuonna Grand Forks Park District on golfkenttä, ulkoilu / jäähalli, tenniskenttiä ja uima-allas.

Grand Forks International Airport sijaitsee 8 km luoteeseen kaupungin keskustasta.