Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kansas City

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kansas City sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kansas City miniopas

Autovuokraamo Kansas City
Autonvuokraus Kansas City

Kansas City sijaitsee Kansasin osavaltion ja on 150000 asukasta (2008). Kaupunki kuuluu läänin Wyandotte County, ja se sijaitsee Keskilännessä – jossa Kansas ja Missouri joet kohtaavat.

Kansas City vieressä kaupungin kanssa samalla nimellä Missourin osavaltiossa. Molemmat kaupungit ovat viime vuosina kasvanut kaupunkiseutu – ”Kansas City Metropolitan Area” – joka on noin 2 miljoonaa asukasta.

Maamerkki Kansas City (valtion of Kansas) on 317 metriä korkea tv-torni ”KCTV Tower” – joka rakennettiin vuonna 1956. Kaupunki on myös tunnettu monista suihkulähteineen – jos upeimmista on ”Crown Center Suihkulähteet” – sen kaunis valaistus illalla.

Suosittu matkailukohde Kansas City Rosedale Arch vuodesta 1923 – kopio Riemukaarta pareittain – ja muistomerkki miehet palveli 1 World War II.

Muuten, Kansas City suuria ostoksia, historiallisia maisema sekä useita rakennuksia hyvin arkkitehtuuri.

Lähin lentokenttä on Kansas City International Airport, joka on 27 kilometriä keskustasta pohjoiseen.