Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Houston

Oletko suunnittelemassa matkaa kuuluisaan ja arvovaltaiseen Houstoniin? Haluatko kaiken sujuvan mahdollisimman stressittömästi? Tällöin vuokra-auto on oikea vastaus kysymyksiisi. Kaupungissa toimii useita autonvuokraamoja, jotka tarjoavat toinen toistaan edullisempia autonvuokrauspalveluita ja joiden avulla kaupungilla kiertely onnistuu vaivattomasti. Voit valita ja vuokrata juuri haluamasi automallin helpoiten suoraan autovuokraamon nettisivuilta. 

Opas Houstoniin

Autovuokraamo Houston
Autonvuokraus Houston

Houston on Teksasissa sijaitseva metropoli, ja samalla osavaltion väkirikkain kaupunki. Se sijaitsee 30 metrin korkeudessa merenpinnan yläpuolella, pituusaste on -95,36 ja leveysaste 29,76. Kaupungissa on käytössä UTC -5 -aikavyöhyke. Houstonin kaupungin bruttokansantuote (BKT) on noin 490,1 miljardia dollaria, ja se on yksi Yhdysvaltojen seitsemästä suurimmasta metropolitaloudesta. 

Kaupunki on levittäytynyt 1 651 neliömetrin alueelle. Maasijoittajat perustivat Houstonin 30. elokuuta 1836 ja se rekisteröitiin kaupungiksi 5. kesäkuuta 1837. Kaupungissa asuu keskimäärin 2,47 miljoonaa asukasta, mikä tekee siitä Teksasin suurimman kaupungin. Houston on kuuluisa herkullisista ruoistaan, kuten kolachesta, paistetuista kanapihveistä, chile con quesosta, grillatuista rintapaloista ja monista muista herkuista, joista kannattaa nauttia koko loman ajan. 

Houstonista löytyy melkein kaikki Teksasin kuuluisimmat nähtävyydet. Voit vierailla esimerkiksi ”San Jacinto” -monumentin puistossa, Johnsonin avaruuskeskuksessa ja Houstonin eläintarhassa. Houstonissa on lisäksi uskomaton valikoima erilaisia museoita, kuten luonnontieteiden museo, ”Buffalo Soldier” -museo, taidemuseo ja holokaustimuseo. Kokemuksen täydentää kaupungin useat ravintolavaihtoehdot ja niiden tarjoamat herkulliset ruokailuelämykset. 

Kaupungissa järjestetään useita tapahtumia ja festivaaleja. Tunnetuin niistä on nimeltään ”Houston Livestock Show and Rodeo”. Yleisesti ottaen kaupungin ilmasto on matkailijan kannalta mukava. Kesät ovat kosteita, pitkiä ja kuumia, kun taas talvet ovat leutoja ja yleensä kylmiä. Houstonin sademäärät ovat ihanteelliset paikalliseen ilmastoon nähden, ja sadetta saadaankin keskimäärin 1 260 millimetriä vuodessa. Kuumin kuukausi on elokuu, jolloin elohopea nousee +25–35 asteen välille. Kylmin aika on tammikuussa, jolloin lämpötilat vaihtelevat +8,5–17 asteen välillä. 

Tutustu kaupunkiin vuokra-autolla

Houstonin kaupungista löytyy useita kauniita kohteita, joihin tutustuminen on helpointa vuokra-autolla. Ensimmäiseksi auton nokka kannattaa suunnata Houstonin avaruuskeskukseen, jossa pääset tutustumaan Nasan seuraaviin avaruuslentoihin ja voit nähdä kopion Yhdysvaltojen ensimmäisestä avaruusasemasta. Avaruuskeskus sijaitsee noin 73,1 kilometrin päässä lentokentältä, ja käyttämällä teitä I-69 ja I-45 matka vuokra-autolla kestää vain 47 minuuttia. 

Toinen huomion arvoinen nähtävyys Houstonissa on ”Museum District” -alue, joka on kaupungin tärkein museoalue ja turistinähtävyys. Museoita on yhteensä 19, joista 11 on vierailtavissa ilmaiseksi. Museum District -alue sijaitsee noin 37,7 kilometrin päässä lentokentältä, ja tietä I-69 pitkin sinne ajaa vuokra-autolla 27 minuutissa. Muiden teiden, kuten Hardy Toll Rd ja I-45 S, kautta ajaessa matka kestää hieman pitempään. 

Myös Museum District -alueen lähellä sijaitsevat Houstonin eläintarha ja ”Herman Park” -puisto ovat taatusti vierailun arvoisia. Niin ikään loman aikana kannattaa tutustua ”Graffiti Park” -puistoon, jossa olevat rakennukset on koristeltu näyttävillä graffiteilla ja katutaiteella. Lentokentältä matkaa kertyy 35,6 kilometriä, ja tietä I-69 suosimalla sinne ajaa vuokra-autolla 24 minuutissa. Samalla voit tutustua Houstonin ravintolatarjontaan ja nauttia herkullisesta ruoasta. Suosittuja ravintoloita ovat muun muassa ”La Griglia”, ”Mezze Grille” ja ”Eddie V`s Prime Seafood”. 

Lentokentät

Houstonin lähellä on kaksi suurta lentokenttää. Toinen niistä on George Bushin kansainvälinen lentokenttä (IAH), joka sijaitsee noin 37 kilometrin päässä Houstonin keskustasta. Se on samalla Teksasin suurin lentokenttä, ja sen kautta voi lentää useisiin muihin Yhdysvaltojen kaupunkeihin. Vuonna 2018 kenttää käytti yli 43 miljoonaa matkustajaa, mikä teki siitä Yhdysvaltojen 14. kiireisimmän ja maailman 47. kiireisimmän lentoaseman. 

Lentokentän pinta-ala on 40,5 neliökilometriä, ja sillä on useita kiitoratoja. George Bushin kansainväliseltä lentokentältä (IAH) löytyy ainakin seuraavat autovuokraamot: Avis, Enterprise, Alamo, Budget, Advantage, Hertz, National, Zipcar ja Thrifty. Varausta tehdessä voit valita haluamasi automallin eri vaihtoehtojen väliltä. Näitä ovat muun muassa pienet autot, avoautot ja luksusmallit. 

Toinen Houstonin lähellä sijaitseva lentokenttä on nimeltään William P. Hobbyn lentoasema (HOU). Se sijaitsee etelässä, 11,2 kilometrin päässä Houstonin keskustasta, ja asemaa käytti vuonna 2018 yli 14,5 miljoonaa matkustajaa. Kenttää käyttävät muun muassa seuraavat lentoyhtiöt: JetBlue Airways, American Airlines ja Delta Airlines. Kentällä matkustajia palvelevat autovuokraamot Dollar, Alamo, Avis, Budget ja monet muut. Tarjolla oleviin automalleihin kuuluvat muun muassa taloudellinen ajoneuvo, tila-auto ja luksusmalli. 

Liikenne

Houstonin hyvin kehittyneen tieverkoston ansiosta ajaminen kaupungissa on leppoisaa. Tiet ovat hyvässä kunnossa. Saadaksesi parhaimman hyödyn lomastasi ja käytetystä ajasta suosittelemme välttämään autoilua ruuhka-aikojen aikana. Ensimmäinen ruuhka koetaan aamulla klo 7.00–9.00 välillä ja toinen iltaisin klo 16.00–19.00 välillä. Liikennetietoja välittävän sovelluksen avulla matkasta voi tehdä vieläkin helpomman ja stressittömän. 

Matkan aikana on tärkeää noudattaa teillä näkyviä sääntöjä ja rajoituksia. Varo ajamasta ylinopeutta, jotta et saa sakkoja. Muista myös, että Yhdysvalloissa nopeudet ilmoitetaan maileina tunnissa. Moottoriteillä nopeusrajoitus on 75 mph eli noin 120 km/h, mutta nopeutta voidaan nostaa aina 85 mph:n eli 135 km/h:n asti, jos tietilanne sen sallii. Kaupungin sisäiset pysäköintimahdollisuudet sisältävät lyhyt- ja pitkäaikaisia parkkipaikkoja.