Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Houston

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Houston sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Houston miniopas

Autovuokraamo Houston

Autonvuokraus Houston

Houston on Texas ja on – sen 2,2 miljoonaa asukasta (2008) – 4. suurin kaupunki Yhdysvalloissa . Se sijaitsee Buffalo Bayou väylä, 82 km päässä Meksikonlahdella.Houston Ship Channel on yksi Amerikan vilkkaimpia satamia.

Houston on useiden yliopistojen ja kulttuurilaitosten, ja tunnetaan myös Amerikan ”öljy pääomaa”. Kaupunkikuvan on merkitty pilvenpiirtäjät ja korkeat rakennukset, ja keskus koostuu eri kaupunginosissa sellaisenaan. Theater District ja Museum District. Kaupungin museoalueella on 18 toimielimet – missä tärkeimmät museot on ryhmitelty. Täällä voi käydä esimerkiksi Museum of Art, ”Museum of Fine Arts, Tšekin museo, Lasten museo ja Natural History Museum. Alueella on myös eläintarha Houston Zoo.

Kaupungissa on myös suuri ostoskeskus, teatteri, ooppera, illanviettopaikkoja, puistoja ja viheralueita.

37 km kaakkoon kaupungin Lyndon B. Johnson Space Center (alaisuudessa NASA). Paikka on merkittävä matkailukohde, jossa kävijät voivat tutustua avaruuden interaktiivinen näyttely.

Kaupungin suurin lentokenttä – George Bush Intercontinental Airport – sijaitsee 34 km keskustasta pohjoiseen ja kuuluu vilkkain maassa.

Suomi