Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Minneapolis Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Minneapolis Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Minneapolis Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Minneapolis Lentokenttä
Autonvuokraus Minneapolis Lentokenttä – Kuva: © Randomducj

Minneapolis-Saint Paulin kansainvälinen lentokenttä (MSP) sijaitsee 19 kilometriä etelään Minneapolis ja 16 km etelään St. Paul.Se toimii sekä busseissa ja junissa välillä lentoaseman ja Minneapolis sekä muiden kaupunkien alueella. Autovuokraamot lentoasemalla sijaitsevien ovat Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz ja National.

34.056.443 matkustajia kävi Minneapolis Airport vuonna 2008. Se on tärkein keskus Delta Airlines ja Sun Country Airlines. Minneapolis, suora matka useimpiin kohteisiin Yhdysvalloissa ja jonkin verran kansainvälistä.Lentokentällä on kaksi terminaalia, jotka liittyvät kautta bussikuljetuksen.

Minneapolis Airport on erittäin hyvä valikoima erikoisliikkeitä, jotka myyvät kaikkea muodista suklaan ja urheiluvälineet. Kahviloita, baareja ja ravintoloita on myös erittäin hyvä. Muita palveluja ovat hieronta, langaton internetyhteys, kauneushoitola, lasten leikkihuone, baby / perhehuonetta ja kokoustilat. On olemassa useita hotelleja lähellä, kuten Hilton Minneapolis / St Paul Airport Mall of America ja Minneapolis Airport Marriott.