Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus San Francisco

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot San Francisco sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

San Francisco miniopas

Autovuokraamo San Francisco

Autonvuokraus San Francisco

San Francisco sijaitsee Kalifornian osavaltion ja on noin. 745000 asukasta. Se on kuitenkin suurin kaupunki laajan metropolialueen noin San Francisco Bayn kaiken kaikkiaan, asuu 7 miljoonaa ihmistä. Alun perin San Francisco kaupunki on rakennettu useille saarille – ja myös Fallao Islands noin 40 km Tyyneen valtamereen, kuuluu kaupunkiin.

Mitä monet ihmiset todennäköisesti liittävät San Francisco, on kulttimainetta kaupungin saadut hippiliikkeen vuonna 1960 – ja 1970-s, – ja tärkeä rooli kaupungin ja ympäröivän alueen on pelannut Internetin kehitystä. Edustaa vielä Silicon Valley, hieman etelämpänä San Franciscon lahden suurin kokoelma tietotekniikan yrityksiä maailmassa.

Tärkeimpiä nähtävyyksiä San Francisco, löydämme erityisen raitiovaunujärjestelmää (köysiratavaunut), joka on ollut toiminnassa vuodesta 1873, Golden Gate-silta (joka aikanaan oli maailman pisin riippusilta – ja on edelleen kaupungin tunnetuin maamerkki), Trans America Pyramid ( 260 m pitkä pyramidin muotoinen torni) – ja vankilan saaren Alcatraz San Franciscon lahdelle. Se lakkasi kuin vankila saari vuonna 1963, ja on tällä hetkellä vankilassa museo päivittäin matkustaja lentoja San Franciscoon. Saarella on ollut keskeinen areena monia kuuluisia elokuvia.

Suurin lentoasema-alue on San Francisco International Airport, joka sijaitsee San Mateo County – 21 kilometriä etelään San Francisco.

Suomi