Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus San Francisco

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot San Francisco sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

San Francisco miniopas

Autovuokraamo San Francisco
Autonvuokraus San Francisco

Auton vuokraaminen on suosittua San Franciscossa. Kaupunki on hyvä tukikohta sekä jännittäville päiväretkille että pidemmille ajomatkoille. Monet turistit valitsevatkin Yhdysvalloissa yhdensuuntaisen autonvuokrauksen. Näin voit ajaa kaupungista toiseen ja tutustua osavaltioon tarkemmin. 

San Francisco

San Francisco sijaitsee Yhdysvaltain länsirannikolla Kalifornian osavaltiossa. Tämä noin 838 000 asukkaan (2003) kaupunki on suosittu matkakohde. San Francisco sijaitsee Tyynenmeren ja San Franciscon lahden välissä olevalla saarella. 

San Francisco on Kalifornian neljänneksi suurin kaupunki, ja koko metropolialueella on 4,3 miljoonaa asukasta. 

”Golden Gate” -silta on kaupungin kuuluisin maamerkki. San Francisco tunnetaan myös monipuolisesta arkkitehtuurista, raitiovaunuista, jyrkistä kukkuloista ja Chinatownista. Aivan San Franciscon kupeessa on vankilasaari Alcatraz, joka toimii nykyään museona. 

Keskustan lähistöltä löytyy myös kahdesta kukkulasta koostuva Twin Peaks, josta on upeat näkymät San Franciscoon ja sen ympäristöön. Twin Peaks kohoaa 281 metriä maanpinnan yläpuolelle, ja se on suosittu turistikohde. 

San Franciscon suosittuihin turistialueisiin lukeutuu myös Fisherman’s Wharfin satama-alue. Löydät sieltä laiturin numero 39, jolta voit esimerkiksi seurata merileijonien uimista. Fisherman’s Wharf tunnetaan myös merenantimistaan, ja lisäksi löydät alueelta erilaisia kauppoja, kahviloita, gallerioita ja museoita. 

Lentokenttä

San Franciscon kansainvälinen lentokenttä (SFO) sijaitsee 22 kilometriä kaupungin keskustasta etelään ja se palvelee noin 44 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Asialleen omistautunut autonvuokrauskeskus sijaitsee 3,7 kilometrin päässä lentokentän terminaalista pohjoiseen päin. Monilla autovuokraamoilla, esimerkiksi Budgetilla, Alamolla, Hertzilla, Nationalilla, Enterprisella ja Thriftylla, on toimipiste lentoasemalla. 

Liikenne

Yhdysvalloissa on kehittynyt tieverkko ja hyväkuntoiset maantiet. Maan ajokulttuuri on miellyttävä ja opasteet ovat hyvät. Interstate Highwayt ovat osavaltioiden välisiä kansallisia moottoriteitä ja osa kansallista National Highways -moottoritieverkostoa. 

USA:ssa nopeusrajoitukset ilmoitetaan maileina tunnissa (mph), ja ne ovat osavaltiokohtaisia. Suurimmassa osassa moottoriteitä nopeusrajoitus on välillä 65–75 mph (n. 104–120 km/h). 

Jokainen osavaltio päättää omista liikennesäännöistään, mutta ne ovat yleisesti ottaen melko samanlaiset kuin Suomessa

Promilleraja on Yhdysvalloissa 0,8. 

Ajaessa kannattaa aina pitää kolikoita mukana, sillä osassa teitä on käytössä tietulli. 

Jos poliisi pysäyttää sinut, pysy rauhallisena ja pidä kädet näkyvillä ratin päällä. 

Kannattaa lisäksi huomioida, että isoissa kaupungeissa liikenne on vilkasta aina ja aivan erityisesti ruuhka-aikoina ajoneuvoja on paljon. 

San Franciscossa on monia pysäköintialueita ja -halleja, ja turvakameroilla varustetut pysäköintihallit ovat hintavin vaihtoehto. On kuitenkin suositeltavaa, ettet pysäköi autoasi halliin yöksi. Tiedustele ennemmin onko hotellillasi asiakaspysäköintiä. 

Ajovinkkejä

Vuokratessasi auton San Franciscossa voit tehdä mukavan päiväretken vaikkapa Monterey Bayn akvaarioon, joka sijaitsee 186 kilometriä San Franciscosta etelään. Akvaario on upea kokoperheen nähtävyys, jossa voit ihailla muun muassa möhkäkaloja, valkohaita, pingviinejä ja mustekaloja. 

Voit vierailla myös Yosemiten kansallispuistossa, joka sijaitsee 284 kilometriä San Franciscosta itään. Kansallispuisto on listattu Unescon maailmanperintölistalle, ja siellä käy vuosittain neljä miljoonaa vierailijaa. 

Yosemiten kansallispuistossa on useita hienoja nähtävyyksiä, ja alue koostuu korkeista vuorista, jättiläismäisistä punapuista, vesiputouksista ja järvistä. Kansallispuistossa on oma vierailijakeskus. 

Lisämaksusta voit noutaa vuokra-auton San Franciscosta ja palauttaa sen toiseen kaupunkiin. Jos haluat ajaa San Franciscosta Los Angelesiin, on ajoaika moottoriteitse noin 5 tuntia ja 40 minuuttia. 

Jos haluat ajaa Los Angelesiin mieluummin rannikkotietä pitkin, suosittelemme, että pysähdyt matkan varrella Santa Barbarassa. Santa Barbarassa on noin 90 000 asukasta (2013), ja se on tunnettu rannoistaan ja espanjalaistyylisestä arkkitehtuuristaan. Kaupungissa on myös luonnonhistoriallinen museo ja eläintarha, jossa on yli 600 eläinlajia.