Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Colorado Springs

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Colorado Springs sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Colorado Springs miniopas

Autovuokraamo Colorado Springs
Autonvuokraus Colorado Springs

Vuonna Yhdysvalloissa Coloradon osavaltion, kaupunki Colorado Springs, joka on 380000 asukasta (2009).Kaupunki sijaitsee maakunnan El Paso County, että jalka Pikes Peak huippukokouksen – joka on osa maailmankuulua vuoristo Rocky Mountains.

Colorado Springs sijaitsee 1830 metriä merenpinnan yläpuolella, ja on kauniit maisemat – mikä on magneetti ulkoilmaihmisille. Suosituin turistinähtävyys on Garden of the Gods ”- suuren julkisen puiston laitamilla kaupungin. Sivusto on onkaloita punaisesta hiekkakivestä, ja heillä on hyvät mahdollisuudet harrastaa kalliokiipeilyä, vaellus, maastopyöräily ja ratsastus. Garden of the Gods on yli 2 milllioner kävijää vuosittain.

Kaupungissa on myös suuri taidegalleria maailmassa – ”Colorado Springs Fine Art Center” – suuri kokoelma amerikkalaisia, intiaaneja ja Latinalaisen Amerikan taide.

Noin. 12 km lounaaseen keskustasta, ”Seven Falls” – kaunis vesiputous on 181 metriä 7 eri tasoilla.

Colorado Spring tarjoaa kävijöille ostos-ja yöelämän alueet pubeja, ravintoloita ja kasinot.

Kaupungin lentokenttä – Colorado Springs Lentokenttä – sijaitsee 12 kilometriä itään keskustasta.