Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Long Beach

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Long Beach sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Long Beach miniopas

Autovuokraamo Long Beach
Autonvuokraus Long Beach

Long Beach on kaupunki Kaliforniassa, ja se sijaitsee Yhdysvaltain Tyynenmeren rannikkoa. Kaupunki on noin. 35 km etelään Los Angeles, ja on 470000 asukasta (2008).Long Beach on yksi maailman suurimmista satamista ja on tunnettu myös sen öljyteollisuus.

Kaupungissa on suuri matkailuun, 5 miljoonaa kävijää vuosittain. Se on ehkä ennen kaikkea, miellyttävä ilmasto, kauniit hiekkarannat ja hyvä uima mahdollisuuksiahoukutella enemmistö lomalaiset täältä.

Alus Queen Mary on merkittävä matkailukohde, joka on seissyt satamassa vuodesta 1969 ja tällä hetkellä taloa merimuseo. Long Beach Museum of Art on myös vierailun arvoinen – museo, joka sijaitsee kukkulalla – kauniit näkymät Tyynellemerelle. Museo on sekä pysyviä ja vaihtuvia näyttelyitä, joita sekä Euroopan ja Amerikan taiteilijoita.

Muuten, Long Beach tarjoaa kävijöille hyviä ostoksia trendikkäitä kauppaliikkeitä, vilkasta yöelämää ja pubeja, ravintoloita ja yökerhoja, golfkentät, akvaarioita ja gallerioita.

Kuuluisa Disneyland (kaupungissa Anaheim) on vain puolen tunnin ajomatkan päässä Long Beach.

Kaupungin lentokenttä – Long Beach Airport – sijaitsee 8 kilometriä keskustasta pohjoiseen.