Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Long Beach

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Long Beach sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Long Beach miniopas

Autovuokraamo Long Beach

Autonvuokraus Long Beach

Long Beach on kaupunki Kaliforniassa, ja se sijaitsee Yhdysvaltain Tyynenmeren rannikkoa. Kaupunki on noin. 35 km etelään Los Angeles , ja on 470000 asukasta (2008).Long Beach on yksi maailman suurimmista satamista ja on tunnettu myös sen öljyteollisuus.

Kaupungissa on suuri matkailuun, 5 miljoonaa kävijää vuosittain. Se on ehkä ennen kaikkea, miellyttävä ilmasto, kauniit hiekkarannat ja hyvä uima mahdollisuuksiahoukutella enemmistö lomalaiset täältä.

Alus Queen Mary on merkittävä matkailukohde, joka on seissyt satamassa vuodesta 1969 ja tällä hetkellä taloa merimuseo. Long Beach Museum of Art on myös vierailun arvoinen – museo, joka sijaitsee kukkulalla – kauniit näkymät Tyynellemerelle. Museo on sekä pysyviä ja vaihtuvia näyttelyitä, joita sekä Euroopan ja Amerikan taiteilijoita.

Muuten, Long Beach tarjoaa kävijöille hyviä ostoksia trendikkäitä kauppaliikkeitä, vilkasta yöelämää ja pubeja, ravintoloita ja yökerhoja, golfkentät, akvaarioita ja gallerioita.

Kuuluisa Disneyland (kaupungissa Anaheim) on vain puolen tunnin ajomatkan päässä Long Beach.

Kaupungin lentokenttä – Long Beach Airport – sijaitsee 8 kilometriä keskustasta pohjoiseen.

Suomi