Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Killeen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Killeen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Killeen miniopas

Autovuokraamo Killeen

Autonvuokraus Killeen

Killeen sijaitsee Yhdysvaltain Texasin osavaltiossa, ja on osa läänin Bell County. Kaupungissa on noin 112000 asukasta (2008), ja se on maantieteellisesti sijaitsee 96 km pohjoiseen Austin, valtion pääkaupunki.

Killeen perustettiin vuonna 1882, on nykyään parhaiten tunnettu Fort Hood sotilastukikohdassa – joka on yksi suurimmista Yhdysvalloissa – noin 40000 sotilasta.Kuriositeettina voidaan mainita, että Elvis Presley oli aikoinaan sijoitettu Fort Hood, ja asui Killeen lyhyemmäksi ajaksi.

Suurin osa kaupungin kulttuuritapahtumiin tapahtuu ”Killeen Civic ja Conference Center – joka omistaa yli 2000 kävijää.

Perhe nähtävyys Killeen n vesipuisto sijaitsee Lion’s Club Park. Ominaisuuksiin kuuluu vesiliukumäki, kiipeilyseinä ja uima-allas.

Muuten kaupunki golfkenttä, tenniskenttiä, ostoskeskus ja useat puistot ja viheralueet.

Kaupungissa on pieni lentokenttä – Killeen Fort Hood Regional Airport – joka sijaitsee 14 km lounaaseen keskustasta. Sieltä on suorat lennot Dallas, Houston ja Atlanta.

Suomi