Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Las Vegas Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Las Vegas Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Las Vegas Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Las Vegas Lentokenttä

Autonvuokraus Las Vegas Lentokenttä

(Las Vegas) McCarran International Airport (LAS) sijaitsee 8 km etelään bisnesalueella Las Vegas .Bussit välillä lentoaseman ja Las Vegas. Autovuokraamot, jotka tarjoavat palvelua lentoasemalla ovat Alamo, National Car, Avis, Budget, Dollar, Payless, Enterprise, Hertz, Thrifty ja Savmor.

44.074.707 matkusta ilman puutarhassa vuonna 2008. Se on yksi 20 suurimmasta lentokenttä maailman kannalta matkustajamäärän. Las Vegas Airport on kaksi terminaalia ja tarkoituksena on, että uusi terminaali 3 valmistuu vuoden 2012 aikana. Kaikki kansainvälisiin kohteisiin, kuten Lontoossa , Frankfurtissa ja Pariisissa , kulkee Terminaali 2

Kauppoja, syöminen ja juominen paikat ovat erittäin hyvin koko terminaalin alueella, terminaali 2 on tax-free-myymälä. Las Vegas Airport tarjoaa myös pankkiautomaatti, posti, langaton internetyhteys, VIP-, lääke-ja wellness-keskus, lasten leikkipaikka, hierontaa ja Ilmailumuseo. Ei ole hotellin lentoasemalla.

Suomi