Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Anaheim

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Anaheim sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Anaheim miniopas

Autovuokraamo Anaheim
Autonvuokraus Anaheim

Anaheim sijaitsee maakunnassa Orange County – Kaliforniassa vuonna Yhdysvalloissa, ja sillä on 350000 asukasta (2010).Kaupunki sijaitsee 45 kilometriä kaakkoonLos Angeles ja 26 kilometriä itään Pacific Coast.

Anaheim päätoimiala on matkailu, ja kaupunki tunnetaan parhaiten sen huvipuistoja. Disneyland – joka avattiin vuonna 1955,   on kaupungin suurin turistinähtävyys lähtien.Puisto on jaettu eri teemoihin, ja voi junalla eri alueille. Voit tavata rakkaan Disney merkkiä, ja on viihdettä ja osoittaa säännöllisesti. Jokainen ilta päättyy suuri ilotulitus.

Vuonna 2001 avattu Disney’s California Adventure Park sijaitsee aivan Disneyland. Tämä on teemapuisto, joka on noin Kaliforniassa osoittaa, paraateja ja nähtävyyksiä.

Kaupunki on myös tunnettu iso yleissopimus / konferenssikeskus – Anaheim Convention Center.

Lisäksi huvipuistoihin, kaupunki on suuri ostoskeskus, taidenäyttelyitä, julkisen luistinrata, suositut ja paljon puistoja ja viheralueita.

Anaheim sijaitsee vain puolen tunnin ajomatkan päässä mahtavista rannoista Pacific Coast.

Lähin lentokenttä on John Wayne Orange County Airport sijaitsee 21 km päässä kaupungin keskustasta.