Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Santa Barbara

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Santa Barbara sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Santa Barbara miniopas

Autovuokraamo Santa Barbara
Autonvuokraus Santa Barbara

Santa Barbara on suosittu matkailukohde kaupungin noin. 100000 asukkaan valtion Kalifornian Yhdysvalloissa. Se sijaitsee rannikolla alueella Välimeren ilmasto – joka tunnettiin nimellä ”American Riviera”.

Santa Barbara on useita mielenkiintoisia museoita esittämään – myös Santa Barbara Museum of Natural History ja taidemuseo Santa Barbara Museum of Art. Muista nähtävyyksistä kaunis kasvitieteellinen puutarha ja eläintarha Santa Barbara Zoo on mainittu.

Muuten, se on ennen kaikkea ilmasto ja monet vapaa-ajan tarjonta ja ympäri kaupunkia, joka houkuttelee matkailijoita, etenkin upeista rannoista, jossa East Beach on suosituin. Myös, kuten surffausta, varjoliitoa, golf ja melonta, meillä on hyvät mahdollisuudet täällä.

 

Suurtapahtumien on Santa Barbara International Film Festival on tunnetuin. Se järjestetään vuosittain tammi-helmikuussa.

Lentokenttä Santa Barbara Lentokenttä sijaitsee 11 km länteen Santa Barbaran keskustassa.