Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Boston Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Boston Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Boston Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Boston Lentokenttä

Autonvuokraus Boston Lentokenttä

(Boston) Logan International Airport (BOS) sijaitsee 6 km koilliseen Boston .On hyvistä liikenneyhteyksistä välillä Boston ja lentokenttä on bussi, juna ja metro.

Vesiliikennettä Bus Service 66 on bussi, joka menee satamaan lentoasemalla, jossa on mahdollista matkustaa kauemmas veneellä. Autovuokraamot ovat edustettuina Alamo, Avis, Budget, Dollar, Anna-palkinnon, Hertz, National ja Thrifty,

Boston Airport on yksi 20 vilkkaimmista lentokentistä Yhdysvaltain kanssa 26.102.651 matkustajaa vuonna 2008 ja numero 12, kun se tulee lentokentän eniten kansainvälisiä matkustajia Yhdysvalloissa . Se koostuu 4 terminaaleja, ja on bussikuljetus välillä.Kaikki kansainvälisiin kohteisiin kulkee terminaalin E. lisäksi palvella Yhdysvaltain lentoyhtiöille myös yrityksiä kuten British Airways, Lufthansa, Air France ja enemmän.

Kauppoja, kahviloita, ravintoloita ja baareja on erittäin hyvä. Muita palveluja Bostonin lentokentälle on lasten leikkipaikka, museo, kylpylä ja kauneushoitola, terveyskeskus, pankki-ja langaton internetyhteys. Hotellit Harborside Hyatt Conference Center & Hotel Embassy Suites Hotel Boston Logan Airport ja Hilton Boston Logan Airport Hotel sijaitsee lentoaseman alueella ja kaikki on kokoustilat.

Suomi