Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Cleveland

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Cleveland sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Cleveland miniopas

Autovuokraamo Cleveland
Autonvuokraus Cleveland

Cleveland sijaitsee Koillis Yhdysvalloissa, ja se on toiseksi suurin kaupunki Ohion osavaltiossa.Kaupunki, joka on 435000 asukasta (2008) Lake Erie, ja on sekä tärkeä satama ja rautateiden risteyksessä. Cleveland on hallinnollinen keskus maakunnassa, Cuyahoga County, ja osia joen Cuyahoga joki virtaa kaupungin läpi.

Cleveland on paljon nähtävää, ja kaupunki on sekä historiallisia, taidehistorian ja luonnon historia. Merkittävä matkailukohde on ”Rock and Roll Hall of Fame, joka avasi ovensa vuonna 1995. Tämä museo Music rock and roll aiheeksi, sekä jännittäviä näyttelyitä ja tapahtumia.

Monet turistit vierailevat kaupungin tunnustetusta taiteen museo ”, Cleveland Museum of Art.” Paikka on näyttely tällaisten kuuluisa Aasian kokoelmat, Kreikan ja Rooman patsaita ja nykytaidetta.

Kaupungin korkein rakennus – pilvenpiirtäjä Key Tower – nousee 288,6 metriä maanpinnan yläpuolella, ja yksi Cleveland maamerkeistä. Vieressä on Terminal Tower, rakennettu vuosina 1922 – 1930, ja on 216 metriä korkea.

Cleveland on tunnettu myös monia golfkenttiä, ja lapsiperheille, käynti eläintarhassa on suositeltavaa.

Lähin lentokenttä on Cleveland Hopkins International Airport, joka sijaitsee 20 km lounaaseen keskustasta.